Kırmızı gala

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı gala
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2013 08:51

“Aşk Kırmızı” filminin galası önceki akşam yapıldı. Başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Ezgi Asaroğlu’nun kırmızı elbiselerle katıldığı gecede konuklar da aynı renkteki aksesuvarlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Osman Sınav’ın yeni filmi “Aşk Kırmızı”nın galası önceki akşam Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde yapıldı. Prof. Sami Şekeroğlu Sinema-TV Merkezi’ndeki gösterime Osman Sınav ile başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Ezgi Asaroğlu ve Tayanç Ayaydın’ın yanı sıra Fikri Sağlar, Tuğçe Kazaz, Billur Kalkavan, Janset, Aslı Tandoğan, Yosi Mizrahi, Nuri Alço gibi çok sayıda tanınmış isim katıldı. Nurgül Yeşilçay ve Ezgi Asaroğlu’nun kırmızı elbiseleriyle katıldığı gecede konuklar da aynı renkteki kıyafet ve aksesuvarlarıyla dikkat çekti.

Yaş sınırı      

İlk aşkına olan tutkusu ile çok sevdiği karısına olan aşkı arasında kalan bir adamın çaresizliğini anlatan “Aşk Kırmızı”, bugün vizyona giriyor. Filmde 13 yaş sınırı var.

Ekibe koruma çemberi     

Film ekibi, galaya yoğun güvenlik önlemleri altında geldi. Gösterim sonrası kokteyle de katılmayan ekibe çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından koruma sağlanması şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Aşık kadın

Geceye yönetmen sevgili Tolga Karaçelik ile gelen Nurgül Yeşilçay, filmdeki cüretkâr sahneleri için “Ağlama sahneleri çok zordu. Cüret çok zor değildi. Ben filmin tamamını aşık kadın olarak oynamaya çalıştım” dedi.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!