Kırgın Çiçekler'in 44. Bölüm şok olay!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçeklerin 44. Bölüm şok olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 00:12

Kırgın Çiçekler heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. Kırgın Çiçekler 44. bölüm duygusal bir bölümle izleyenlerinin karşısındaydı. Nazan'ın kaybolmasıda bütün oklar Cemre ve Emre'yi gösterir. Banu'nun bebeğini öğrenen Neriman, bir plan daha yapar. Kırıgın Çiçekler'de yaşananlar haberimizde...

Haberin Devamı

Atv'de severek izlenen dizi Kırgın Çiçekler heyecan yüklü bir bölümle ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler 44. bölümde Defne'nin yaşadıkları diziye damgasını vurdu. Kırgın Çiçeklerle ilgili detaylar haberimizde.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Seher'in ölümü herkesi üzüntüye boğar. Meral, annesinin intikamını almak için plan yapmaktadır. Banu ve Selin arasında ipler gerilir. Selin, Banu'ya reddedemeyeceği bir teklif yapar. Nazan, mahkemeyi kandırarak beraat kararı almak istemektedir. Mesude ile boşanmayı kabul eden Kemal, yeni gözdesi Nezihe'nin peşindedir. Güney, Songül'ü ailesine sevdirmek için akşam yemeğine çağırır. Kızlar günden güne depresyona giren Cemre için endişelenmektedir. Emel, Cemre'yi tamamen etkisiz hale getirmek için korkunç bir plan yapar...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 44. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Kırgın Çiçeklerin 44. Bölüm şok olay

OYUNCU KADROSU

Özgür Çevik

Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar
Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Haberin Devamı

Biran Damla Yılmaz
Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız
Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan
Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Haberin Devamı

Çağla Irmak
Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker
Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

 

BAKMADAN GEÇME!