Kırgın Çiçekler 43. bölüm fragmanı yayınlandı, hayranları şokta...

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 43. bölüm fragmanı yayınlandı, hayranları şokta...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 10:25

Kırgın Çiçekler'in Pazartesi günü yayınlanan bölümü ekran başına kilitledi. Olayların durulmadığı Kırgın Çiçekler'in çok heyecanlı yerde bitmesinin ardından hayranları yeni bölüm fragmanını merak etti. Kırgın Çiçekler'in 43.bölüm framganında şoke eden gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 43. bölüm fragmanını yayınlandı. ATV ekranlarının sevilen ve izlenen dramatik dizisi Kırgın Çiçekler'de nefes kesen anlar yaşanacak. Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizide Cemre büyük bir şokla karşı karşıya kalacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeyno, kızları Cemre'nin halasına karşı uyarır. Hapishaneden çıkan Seher'e Nazan, kucak açarak evinde misafir eder. Cemre durumu öğrenince kızlarla kavga eder. Herkesten uzaklaşarak Emel'in tuzağına düşer ve git gide kötüye gitmeye başlar. Banu'nun bebeği doğurmaya kararlı olduğunu anlayan Selin, Banu'yu çok zor bir durumun içine sokar.

Ünlü bir şarkıcıdan düet teklifi alan Meral, kazanacağı para ile taşınmak için gün saymaktadır. Abbas'ın adamları tarafından takip edildiğini düşünen Seher ise korku içindedir. Yeni bir hayat için mücadele ederken beklenmeyen bir durumun içine çekilirler...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 43. BÖLÜM FRAGMANI

 

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!