Kırgın Çiçekler 38. bölüm yeni fragmanı yayında! - İzle..

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 38. bölüm yeni fragmanı yayında - İzle..
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 16:14

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler'in 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gökhan’ın Canan tarafından öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Defne’nin yetimhaneye gelmesi herkesi şok eder. Kırgın Çiçekler 38. bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi dram örneklerinden biri olan Kırgın Çiçekler 38. Bölümü ile bu akşam ekranlarda.

Her hafta olduğu gibi nefes kesen bölümleri ile izleyicileri ekranlara kilitleyen fenomen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Etkileyici sahneleri ile izleyiciyi heyecanlandıran Kırgın Çiçekler 38. bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kırgın Çiçekler 38. bölüm fragmanı izle!

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Sevilen dizide bu hafta Gökhan’ın gerçek katili ortaya çıkıyor! Nazan hapse atılıyor. Emine tarafından bıçaklanan Mesude ölümle burun buruna. Gökhan’a kimin çarptığını Emine’ye anlatan Nazan söylediği yalan yüzünden Mesude’nin bıçaklanmasına neden olur.

Haberin Devamı

Nazan, Emine’ye Gökhan’ı öldüren kişinin Kemal olduğunu söyler. Bunun üzerinde Emine, oğlunun intikamını almak için Kemal’i öldürmeye gider. Elinde bıçakla Kemal’in kapısına dayanan Emine, Kemal’e doğrulttuğu bıçağı yanlışlıkla Mesude’ye saplar.

Mesude, Hastanede yaşam mücadelesi verirken, Kemal yakalanma korkusuyla ne yapacağını bilemez. Ancak CD’nin polislerin eline geçmesiyle gerçek katil ortaya çıkar. Kapısına gelen polisler ansızın Nazan’ı karakola götürürler.

Annesinin başına gelenlerden sonra depresyona giren Defne büyük bir şok yaşar. Yakın arkadaşları Merve ve Aleyna’nın kendisine yüz çevirmesi ile iyice bunalıma girer. Öte yandan CD’yi polise teslim eden Eylül ve Serkan arasında soğuk rüzgarlar eser. Banu, Güney'e babasıyla aralarında yaşananları anlatır.

Başına açtığı belalardan dolayı Mesude, Kemal’den boşanmaya karar verir. Annesinin hapse girmesi ile çaresiz kalan Defne, yetiştirme yurduna gelir.

BAKMADAN GEÇME!