Kırgın Çiçekler 37. bölüm fragmanı Nazan'dan sinsi plan! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 37. bölüm fragmanı Nazandan sinsi plan - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 11:58

Kırgın Çiçekler 37. bölüm fragman yayınlandı. Sevilen dizide bu akşam ortalık karışıyor. Gökhan’ı kimin öldürdüğü ortaya çıkıyor. Mesude, CD’yi Eylül’e veriyor. Bunu duyan Kemal deliye dönüyor. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Bu akşam ATV ekranında yeni bölümüyle yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler dizisinde heyecan devam ediyor. Seyircilerin merakla bekledikleri Kırgın Çiçekler 37. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte; Kırgın Çiçekler yeni bölüm detayları.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi dram örneklerinden biri olan Kırgın Çiçekler dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi her bölümünde olduğu gibi yine nefes kesecek. İzleyiciye duygu dolu anlar yaşatan dizini bakalım bu haftaki bölümünde neler yaşanacak?

Kırgın Çiçekler 37. bölüm fragmanı izle!

Kırgın Çiçekler yeni bölüm gelişmeleri

Haberin Devamı

Bu akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan dizide Seher, kızına daha doyamadan hapse giriyor. Annesinin cezaevine götürülmesi ile kahrolan Meral, desteği yine kızlardan bulur ve yurda geri döner.

Gökhan’ın öldüğü günün kamera kayıtlarının bulunduğu CD, Kemal’in elindedir. Kemal, Nazan ile anlaşarak yüklü bir para karşılığında CD’yi ona vermeyi kabul eder. Ancak Mesude Kemal’in tüm planlarını alt üst eder. Mesude, CD’yi Eylül’e verir. Cemre’ye karşı kendini suçlu hisseden Eylül, Gökhan’ın katilinin Nazan olduğunu Cemre’ye söyler.

Haftalar sonra Gökhan’ın gerçek katilinin bulunması Cemre’yi bir kez daha kahreder. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Nazan, Kemal’i yok etmek için büyük bir hamle yapar. Emine’ye oğlunu öldürenin Kemal olduğunu söyler.

Oğlunun katilinin Kemal olduğunu sanan Emine, soluğu Kemal’in yanında alır. İntikamını almak için Kemal’e bıçak doğrultur ancak Mesude’nin engel olmak istemesi büyük bir felakete yol açar. Bıçaklanan kişi Mesude olur.

BAKMADAN GEÇME!