Kiralık Aşk'ın 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkın 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 17:21

Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Kiralık Aşk dün akşam dopdolu bir bölümle ekranlara geldi. Kiralık Aşk hayranları şimdi merakla 40.bölüm fragmanını merak ediyor. Kiralık Aşk'ın 40.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünü izlemeyenler haberimizde bulunan linkten izleyebilirler.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dün akşam hem reytingleri hem de sosyal medyayı salladı. Kiralık Aşk'ın yayınlandığı saatlerde binlerce tweet atıldı. Peki dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu... Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar. Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor? Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

KİRALIK AŞK'IN YILDIZINA PİYANGO

Kiralık Aşk'ın sevilen yıldızı Elçin Sangu, reklam şirketlerinin de yakın markajında. Elçin Sangu, iki ay içinde kabul ettiği reklamlardan 3 milyon lira kazanacak. Peş peşe gelen reklam filmi teklifleri arasından ikisini kabul eden genç oyuncu, bu sayede bir yılda 3 milyon lira kazanmış olacak.

Haberin Devamı

Önce bir şampuan markasının yüzü olan ve o işbirliği için 1 milyon lira alan oyuncu, şimdi de bir zincir mağazayla bir yıllık anlaşma imzaladı. Söz konusu marka için dört ayrı reklam filminde rol alacak olan Sangu’ya karşılığında 2 milyon lira ödenecek. Elçin Sangu, iki ay içinde iki ayrı markayla reklam anlaşması imzaladı.

HEDEFLERİNİ ANLATTI

Elçin Sangu hayallerini anlattıSon günlerin en çok konuşulan oyuncularından Elçin Sangu, Glamour Dergisi’nin mart sayısına kapak oldu.

Dergiye verdiği röportajda hakkında bilinmeyenleri anlatan genç oyuncu, “Yaşım ilerledikçe defter ve kalem de biriktirmeye başladım. Yazı yeteneğim yok, olmasını çok isterdim ama. Boş boş duruyor o defterler.

Günün birinde bir şeyler yazmayı çok isterim ama. Senaryo yazmak isterim mesela. İleride bir filmim olsa fena mı olur” diyerek gelecek planları arasında film çekmek olduğunu söyledi.

Röportajında “Biraz klişe gelebilir ama bu hayatta yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Olmuşsa olmuştur, yaşanmışsa yaşanmıştır.

Bunu bir pişmanlık olarak almamak lazım ama geçmişe dönsem, konservatuvarı yeniden okuyup daha iyi bir yerde bırakabilmeyi isterdim” diyen Sangu, kendisini karışık kaset jenerasyonunun temsilcilerinden biri olarak tanımlarken “Çok iyi müzik seçerim. Bende sevdiği şarkıyı başa sarıp sarıp tekrar dinleme hastalığı var. Takılıyorum. Sıkılmıyorum bu durumdan da. Sıkılırsam biraz ara veriyorum sonra tekrar dinliyorum” şeklinde konuştu.

 

Haberin Devamı


KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!