Kiralık Aşk'ın 52. bölüm sezon finalinde heyecan dolu dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkın 52. bölüm sezon finalinde heyecan dolu dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 07:24

STAR TV'nin heyecanlı dizisi Kiralık Aşk 52. bölümü ile sezon finali yaptı. Cuma akşamı sezon finali yayınlanan Kiralık Aşk herkesi ekran başına kilitledi. Defne ve Ömer'in düğün öncesi zor anlar yaşadılar. İşte Kiralık Aşk'ın merakla beklenen sezon finali..

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi 52. bölümü ile sezon finalini gerçekleştirdi. Kiralık Aşk sezon finalinde en dikkat çeken sahneler Defne ve Ömer'in evlilik hazırlığındaki anları oldu. Dizinin son bölümünde bir çok merakta bırakan sahne izleyicilerin karşısına çıktı. Peki Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde başka neler yaşandı? İşte Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde ekrana gelen sahneler

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?  Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?  Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.   Kiralık Aşk, tadı damağınızda kalacak sezon finali 

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak? Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? 

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?
Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi? Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?
Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi?  Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE - SEZON FİNALİ

BAKMADAN GEÇME!