Kiralık Aşk son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 09:26

Kiralık Aşk son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ömer ve Defne arasında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Peki Kiralık Aşk 59. yeni bölüm fragmanında neler var? İşte yeni bölüm fragmanından detaylar

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne romantik anlar hakimken, Ömer ve Defne arasında yaşanan romantik dakikalar ağırlıktaydı. Kiralık Aşk dizisinin takipçileri son bölümün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Kiralık Aşk 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kiralık Aşk 58. bölümde; Her şey bitti mi? Yoksa Ömer her zaman ki gibi tüm başına gelenlerin üstesinden gelecek mi? Ömer’in aklına bir anda gelen ipucu, olayın seyrini tamamen değiştiriyor. Ömer İplikçi, işleri yoluna koyup ikinci şansını tekrar kazanabilecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz. Hesaplaşma vakti geldi! Baş başa kaldılar ve kaçacak hiçbir yer yok. Buradan bir karar çıkmak zorunda. Şimdi ne olacak derken, Defne öyle bir anda tüm cesaretiyle Ömer’in karşısına öyle bir dikiliyor ki, hem bizi hem de Ömer’i soluksuz bırakıyor.

Haberin Devamı

Pamir, Defne ve Ömer üçgeninde sular iyice ısınıyor! Pamir savaş ilan etti ve silahlarını kuşandı. Planlarına kaldığı yerden devam eden Pamir, Defne’yi Ömer’e kaptırmamak için acaba neleri göze alacak?

Koray Ömer’le barışmak ve tekrar Passionis ailesine katılmak için neler neler yapıyor. Ömer’in Koray’la ilgili kararı ne olacak? Her şey tamam, sadece ilk adımı atmak kaldı. Ama Sinan ve Seda köşe kapmaca oynamaya devam ediyor. O ilk adımı kim atacak?

Kiralık Aşk son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

İso kırgın, İso eksik… Ama rüyadan uyandı. Artık gerçeği biliyor. Cevdet’le Ayşegül arasındaki problemler öyle bir hal alıyor ki, tüm mahalle olaya müdahale etmek zorunda kalıyor. Bu şaşırtıcı olaylar İso’yu bir ateş çemberinin daha ortasına doğru itiyor. Ayşegül’ün evli olduğunu öğrenen İso, ne yapacak?

Ve Hulusi, Ömer’in döndüğünü nihayet öğrendi! Servetini Defne’ye bağışlayan Hulusi, Neriman ve Necmi’ye yepyeni bir görev veriyor. Yeni görev ve yeni planları ile Neriman İplikçi…

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 57. bölümde; Ömer Defne’yi hiç beklemediği bir anda öptü. Peki bu ani yakınlaşmaya Defne’nin tepkisi ne olacak?
Toplantılar, telefonlar, koşuşturmalar, Passionis yangın yeri…Her şey yoluna girecek derken, şirket karışıyor. Kral Ömer, ikinci şans adını verdiği tasarımında çok büyük bir problemle karşı karşıya. Görüşmeler, temaslar, yeni planlar Passionis’i bu dertten kurtarabilecek mi?

Herkes tarafını seçiyor. Ömer’den yana olanlar ve şüphe duyanlar… Sinan çabaları ile yine Ömer’in yanında. Her şey onun iyiliği ve zarar görmemesi için. Peki ya Defne? Hangi tarafta?

Baba yarısı Necmi, olayı duyar duymaz Ömer’e geliyor. Ömer’e sunduğu teklif gözleri yaşartacak cinsten. Pamir her zaman ki gibi sessiz ve çok planlı. Ömer’in yaşadığı krizi fırsata çevirmek için çabalıyor.  Koray, Ömer’den yana şüpheli. Eğer Ömer bunu hissederse, Koray için yine zor zamanlar başlayabilir. Seda, Yasemin’in Sinan’ın eski eşi olduğunu öğreniyor. Seda’nın bu konuya tepkisi ne olacak?

Haberin Devamı

İso artık gerçeğe çok yakın… Gerçekle yüz yüze… Yine zorluk, yine imkansızlık… Hayatı boyunca onu kovalayan duygular.

BAKMADAN GEÇME!