Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanlarında Ömer deliye dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanlarında Ömer deliye dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 21:20

Kiralık Aşk 56.. bölüm fragmanıyla izleyenleriyle buluşuyor. Star TV ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle Cuma akşamı sizlerle. Heyecanlı dizinin yeni bölümünde gergin dakikalar yaşanıyor. Pamir ve Ömer'in Defne için verdiği savaş dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak. İşte, Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanlarıyla sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Kiralık Aşk Cuma akşamı 56. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Pamir ve Ömer arasında yaşanan izleyenleri şoke edecek. Defne ise Ömer'in tavırları karşısında ne yapacaktır? İşte, Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanlarıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Gerilimli bir finalin ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Defne, son karşılaşmadan sonra Ömer'e içinde kalan her şeyi söyledi. Şimdi ise sıra Ömer'de... Ömer'in bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialı!
Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş kalmaya niyetli değil. Köşeye sıkışan Defne artık rolleri belirlemek zorunda.
Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömer'in imdadına can simidi Necmi yetişiyor. Bir de şirkette tadilat telaşı var. Tadilat tarihinde uzlaşma sağlanabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşatıyor.
Pamir rengini belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okuyor. Neriman'ın kumandası artık Pamir'de!
Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta. İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği... Dükkana gelen sürpriz misafir İso'yu heyecana boğuyor.
Defne'nin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çeviriyor. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendinde... Ömer ve Defne çıkmazında sizi ekrana kilitleyecek bu finali sakın kaçırmayın!
Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: Levent Ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!