Kiralık Aşk 52. bölüm 2. fragmanında Defne kaçıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 52. bölüm 2. fragmanında Defne kaçıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 08:08

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 52. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Yarın akşam sezon finali ile ekrana gelecek olan Kiralık Aşk'ta Ömer ve Defne evlenebilecek mi? Defne anneannesinin iznini almadan evlenmiyor. Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizisi Kiralık Aşk sezon finali ile bu hafta ara veriyor. İzleyenleri bomba gibi bir bölüm bekliyor olacak. Kiralık Aşk'ın sezon finali fragmanı ve dahası haberimizde.

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

Kiralık Aşk, tadı damağınızda kalacak sezon finali bölümü ile Cuma akşamı 20.00’da Star’da!

Haberin Devamı

Yayın Günü: 24 Haziran Cuma
Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 52. BÖLÜM 2. FRAGMANI!

KİRALIK AŞK 52.BÖLÜM FRAGMANI!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak? Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? 

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne?

Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?Kiralık Aşk; duygu dolu, nefeslerinizi kesecek 51. bölümü ile Cuma akşamı 20.00'da Star'da!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

KİRALIK AŞK YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVİNDİREN HABER

Kiralık Aşk hayranları bu habere çok sevinecek. Dizinin final yapacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapım şirketi Kiralık Aşk hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk 52. bölüm 2. fragmanında Defne kaçıyor

 

BAKMADAN GEÇME!