Kiralık Aşk dizisinin heyecanla beklenen 52. bölüm fragmanı..

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisinin heyecanla beklenen 52. bölüm fragmanı..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 07:20

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 52. bölüm izleyenlere bomba gibi bir sezon finali yaşatacak. Defne ve Ömer evleniyor. İşte Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

Kiralık Aşk bu hafta çok eğlenceli bir bölümle ekranlara gelecek. Kiralık Aşk'ın 52.bölüm fragmanına Ömer'in Defne'yi kaçırması damgasını vuruyor. Ömer artık Defne ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Defne'nin anneannesinin karşı çıkması bile buna engel olamayacaktır. İşte Kiralık Aşk 52.bölüm fragmanı...

KİRALIK AŞK 52.BÖLÜM FRAGMANI!



KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?

Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? 

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne?

Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?Kiralık Aşk; duygu dolu, nefeslerinizi kesecek 51. bölümü ile Cuma akşamı 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

KİRALIK AŞK 51. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 51. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVİNDİREN HABER

Kiralık Aşk hayranları bu habere çok sevinecek. Dizinin final yapacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapım şirketi Kiralık Aşk hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk dizisinin heyecanla beklenen 52. bölüm fragmanı..

 

BAKMADAN GEÇME!