Kiralık Aşk dizisinin 43 yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisinin 43 yeni bölüm fragmanı yayında mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 08:48

Kiralık Aşk Cuma günü izleyenleri mestetti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kiralık Aşk hayranlarının görmek istediği sahneler vardı. Ömer ve Defne arasındaki büyük aşk evliliğe doğru gitmektedir. Ve bunun için Ömer'den ilk adım gelir. Kiralık Aşk'ın son bölümünün ardından hayranları 44.bölüm fragmanını merak etti.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk bu hafta çok konuşulan bir bölümle izleyecisinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Ömer herkesi şaşırtan bir şey yaptı. Ömer büyük aşk yaşadığı Defne'ye evlenme teklifi etti. Şimdi Kiralık Aşk hayranları merakla 43.bölüm fragmanını merak ediyor. Kiralık Aşk'ın 43.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada! Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi? 

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor! Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek.  Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak? 

Haberin Devamı

Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK'TA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar..

Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ?

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi? Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

 

BAKMADAN GEÇME!