Kiralık Aşk 40. son bölüme damga vuran sahne - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 40. son bölüme damga vuran sahne - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 12:04

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 40.bölümü ile ekranlara geldi. Kiralık Aşk'ın 40.bölümüne romantik sahneler damgasını vurdu. Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak istedi ancak Ömer onun peşini bırakmadı.İşte Kiralık Aşk'ın 40.bölümünde yaşananlar

Haberin Devamı

 KİRALIK AŞK 40. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?
Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.
Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?

 KİRALIK AŞK İDDİASINA YANIT

Kiralık Aşk’ın güzel yıldızı Elçin Sangu, moderatörlüğünü Tanem Sivar’ın üstlendiği basın toplantısında “Kiralık Aşk” dizisinden ayrılacağı iddialarına da yanıt verdi. “Öyle bir şey yok, senaryo ne zaman biterse o zaman bırakırım. Çıkan tükenmişlik sendromu haberleri de asılsız.”

Haberin Devamı

 KİRALIK AŞK 39.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar. Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor? Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!