Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 13:03

Star Tv’nin ilgiyle izlenen dizisi Kiralık Aşk bu akşam 37. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizide bu hafta Saba Tümer sürprizi damga vuracak. Yeni bölümde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizden bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk, bu akşam 37. bölümü ile takipçilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni bölümünde ‘bayan kahkaha’ sıfatıyla tanıdığımız ekranların güzel sunucusu Saba Tümer sürpriz geceye damga vuracak.

Heyecanlı, bol entrikalı bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü için nefesler tutuldu.

Kiralık Aşk 37. Bölüm 2. Fragman

Türk televizyon dünyasının en iyi ve en çok izlenen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ın ünlü sunucu Saba Tümer’in konuk olduğu yeni bölümünde Defne ve Ömer arasında sürpriz gelişme yaşanıyor.

Kiralık Aşk yeni bölüm gelişmeleri

Haberin Devamı

Gallo’nun Cherie ile birlikte çalışmak zorunda kalması Ömer ve Sinan’ı kızdırıyor. İkili Golla’ya düşman oluyor.

Tranba'nın Cherie ile ortak olduğunu öğrenen Ömer, Defne’nin o adamla birlikte çalışmasını kendine yediremiyor. Bakalım Defne Passionis’e mi geçecek?

Kiralık Aşk 37. Bölüm 1. Fragman

Defne ve Ömer ilişkisinde yeni gelişmeler var. Defne anneannesi Türkan’a sürpriz bir haber veriyor. Neriman ve Defne arasında nihayet oyun bitiyor.

Gallo’dan aldığı parayı Neriman’a veren Defne artık özgürdür. Ömer ile yepyeni bir hayata başlamak için artık önündeki engeller kalkmıştır.

Yasemin’in, defilelerin vazgeçilmez ismi Koray’a harika bir teklifte bulunur. Bakalım Koriş bu teklife ne diyecek? Defile nasıl sonuçlanacak?

BAKMADAN GEÇME!