Kiralık Aşk 33. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 33. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 22:46

Star TV'nin ilgiyle takip edilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 33. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kiralık Aşk 33. bölüm 1. fragmanı ve Kiralık Aşk 33. bölüm 2. fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz. Peki; Kiralık Aşk yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının romantik komedi dizilerinden Kiralık Aşk, yine büyük bir sürpriz ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak 5 Şubat Cuma akşamı 32. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Kiralık Aşk’ın bir sonraki bölümü büyük merak konusu oldu.

Heyecan dolu, bol entrikalı olayları ve aşklarıyla nefes kesen dizinin merakla beklenen 33. bölüm fragmanı yayınlandı.

KİRALIK AŞK 33. BÖLÜM 1. ve 2. FRAGMANI

Kiralık Aşk 33. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında - izle

 

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 32. bölüm özeti

Yeni bölümde Kiralık aşk sırrı çözülüyor mu? Defne’nin bu sırrını öğrenen Sude bakalım kiralık aşk oyununu bozacak mı? Ömer, Defne’nin sakladığı büyük sırrı çözebilecek mi? İşte detaylar…

Ömer’e büyük şok!

Şirkete geri dönen Ömer yeni bir sürpriz ile karşı karşıya! Ömer’in büyük sırrı öğrenmesi an meselesidir. Defne, tüm oklar üzerine çevrilmişken bakalım Ömer’i içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmayı başarabilecek mi?

Dizinin iki aşığı Defne ve Ömer birbirlerinin yaralarını sarmaya başlarken çift arasında yakınlaşma başlıyor. Defne tüm cesaretini toplayarak Ömer’e çok sevdiğini, hayranlık duyduğunu ve onunla aynı evde yaşamak istediğini söylüyor. Birlikte yaşamaya başlayan çift bakalım aynı evde neler yaşayacak? Kafalarındaki tüm soruların cevaplarını bulabilecekler mi?

Yeni bölümde Sinan ile aralarında yaşanan yakınlaşmanın büyüsüne kapılan Yasemin, bu aşk krizini işe çeviriyor. Acaba Yasemin’in Passionis ile ilgili araştırdığı büyü sır ne?

Passionis'e geri dönen Ömer’i bekleyen önemli bir sürpriz var. Defne, acaba tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer’i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi?

Yasemin’in Passionis’le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir? Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek?  Sude’nin Kiralık Aşk’la ilgili büyük planı ne?

Haberin Devamı

Tüm soruların cevapları 12 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 33. yeni bölümünde ortaya çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!