Kiralık Aşk 31. yeni bölüm izle: Ömer dizide!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 31. yeni bölüm izle: Ömer dizide
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 22:01

Cuma akşamlarının vazgeçilmez romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 31. bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı ekrana geliyor. Defne ve Ömer'in geçmişine yolculuk yapılan son bölümden sonra şimdi de yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu. Peki; Kiralık Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının en eğlenceli romantik komedi dizisi olan ve reytinglerde zirveye oynayan Kiralık Aşk 30. bölümü ile adeta aşkın tarihi yazıldı. Ömer ve Defne'nin geçmişine yolculuk edilen son bölüm yine izleyicileri merak içerisinde bırakan sahneler ile son buldu. Peki; Kiralık Aşk 31. bölümde neler olacak?, Kiralık Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Her hafta Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlandı.

KİRALIK AŞK 31. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk, 31. bölümü ile 29 Ocak 2016 Cuma akşamı ekranda olacak.

Kiralık Aşk 31. yeni bölüm izle: Ömer dizide

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

22 Ocak Cuma akşamı yayınlanan Kiralık Aşk 30. bölümünde Ömer ve Defne aşkında sürpriz gelişmeler yaşandı. Dizinin çılgın iki aşığı arasında romantik anlara şahit olduk. Bu bölümde birbirlerine en ihtiyaç duydukları anda yolları kesişen Defne ile Ömer'in dillere destan aşklarında geçmişlerine yolculuk yaptık. Bu sayede her ikisi hakkında bilinmeyenler de gün yüzüne çıktı. Onları bugünlere taşıyan hayat hikayelerinde gördüklerimize de çok şaşırdık. 

Birbirlerini deli gibi seven ancak gururları yüzünden bir araya gelmekte inatlaşan Ömer ve Defne, aşklarının tarihini yazmak için geçmişe döndü.

BAKMADAN GEÇME!