Kiralık Aşk 30. bölümde aşkın tarihi yazılacak! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 30. bölümde aşkın tarihi yazılacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 18:14

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk 30. Bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Peki heyecanın bir an bile dinmediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak. İzleyicileri yeni bölümde hangi sürprizler bekliyor? Kiralık Aşk’ın 30. Bölümü ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının yeni fenomen dizilerinden Kiralık Aşk, yine büyük bir sürpriz ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk, 30 bölümü ile 22 Ocak yani bu akşam hayranları ile buluşuyor. Peki merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Bu akşam yeni bölümü ile hayranları ile bir araya gelen Kiralık Aşk, kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen, heyecan dolu, bol entrikalı senaryosu ile izleyen herkesi büyüleyen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Ömer ve Defne aşkında sürpriz gelişmeler var. Dizinin çılgın iki aşığı Defne ve Ömer arasında romantik dakikalar yaşanıyor.

Birbirlerine en ihtiyaç duydukları bir anda yolları kesişen Defne ve Ömer’in o unutulmaz dillere destan aşklarında bu kez geçmişe yolculuk yapıyoruz. Ömer ve Defne ile ilgili bilmediklerinize yeni bölümde şahit olacaksınız. Onları bugüne taşıyan hayat hikayelerinde göreceklerinize şaşıracaksınız. Bu akşam ekranlara gelecek olan Kiralık Aşk’ta ekran başındaki tüm izleyicilerin şahitlik yapacağı Defne ve Ömer’in geçmişlerine giderek yaşadıkları masalsı aşklarında neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Birbirlerini deli gibi seven ancak gururları yüzünden bir araya gelmekte inatlaşan Ömer ve Defne, aşklarının tarihini yazmak için geçmişe dönüyor. Bakalım Ömer ve Defne’nin aşkları geçmişte nasıl olacak? Merak ediyorsanız Kiralık Aşk’ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

KİRALIK AŞK 30. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK 29. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer Defne’yi eve brakırken, ilişkilerinin ne olacağını sorar. Bu soru üzerinde Defne artık içinde biriktirdiklerini daha fazla tutamaz ve dolaylı yoldan aklından geçenleri Ömer’e anlatmaya çalışır. Ömer, Defne’nin söylemeye çalıştıklarına bir türlü anlam veremez ve kafası karışır. Ömer ve Defne’nin aralarını düzeltmek isteyen Neriman, ikiliyi yeniden birbirlerini aşık etmek için plan yapar. Neriman’ın davranışlarından kuşkulanan Hulusi, Defne ile konuşmak ister.

Haberin Devamı

Neriman tüm olanlara rağmen Hulusi’yi inandırmak için planını gerçekleştirmek ister ve harekete geçer. Koray’ın yardımı ile Ömer ve Defne’nin birbirlerine biraz daha yakınlaşmalarını sağlamak ve aralarındaki sorunlarını çözmeleri için onları şirkete kilitler. Şirkette kilitli bir odada baş başa bir gece geçiren Ömer ve Defne, oynadıkları oyun aracılığıyla birbirleri hakkında merak ettiklerini sorar.

Ancak Neriman ve Koray’ın hiç hesap etmedikleri birileri daha şirkette kilitli kalır; Yasemin ve Sinan. Hesapta olmayan Sinan ve Yasemin'de Neriman'ın planından nasibini alır. Kilitli odadan çıkma şansı olmadığını kabullenen Yasemin ve Sinan ise yakınlaşmamak için savaş birbirlerine karşı savaş verir ancak bu pek de mümkün olmaz..

BAKMADAN GEÇME!