Kiralık Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 21:04

Kiralık Aşk 28. Bölüm izle Star TV'de yayınlandı. Heyecanlı dakikaların izleyicileri beklediği Kiralık Aşk son bölümde neler oldu? Kiralık Aşk dizisinin 28. Bölümünde bizleri neler bekliyor? Heyecan dolu anların yaşandığı Kiralık Aşk dizisinin 28. Bölüm fragmanı ve yaşanacak olaylar ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının yeni fenomenlerinden Kiralık Aşk 28. Bölüm yayınlandı. Peki dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar!

Ekranların reyting rekorları kıran en başarılı dizilerinden biri olan Kiralık Aşk yeni bölümleri ile devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde yine heyecan dorukta! Yayınlanan 28. Bölüm 1. ve 2. fragmanı ile izleyicileri daha fazla heyecanlandıran Kiralık Aşk şu an Star TV ekranında yayında.

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile AB ve 20+ABC1 sıralamasında zirveye yükseldi.

Sonuçlara göre A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 8.18 reyting, yüzde 20.36 izlenme payı, 20+ABC2 sıralamasında ise yüzde 9.39 reyting, yüzde 22.23 izlenme payı ile televizyon dünyasının en çok izlenen dizisi oldu.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı (1)

Kiralık Aşk 28. Bölüm Özeti

Sinan ve Yasemin’in kararı ile iki şirket arasında imzalanan anlaşma ile birlikte tansiyon giderek yükseliyor. İşleri gereği birbirlerine rakip olan Ömer ve Defne aşklarına yenik düşüyor. Ancak Defne ve Ömer yeni bölümde büyük bir sorun ile karşılaşıyor. İki şirket arasında imzalanan anlaşma gereği birlikte çalışmak her ne kadar hoş görünse de iki aşık arasında gerilimin giderek büyümesine neden oluyor. Defne, Ömer’e karşı yeni bir tavır sergileyerek Ömer’e bugüne kadar hiç göstermediği yüzünü gösteriyor.

Defne ve Ömer arasında rekabet gittikçe kızışacak mı yoksa aralarındaki buzlar eriyecek mi? Neriman Defne ve Ömer’in aşkını öğreniyor mu? Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için 8 Ocak Cuma akşamı aynı saatinde ekranlara gelecek olan Kiralık Aşk’ı kaçırmayın!

Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı (2)

Kiralık Aşk’ın 27. Bölümünde Neler Oldu?

Sinan ve Yasemin iki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar verirler ve birlikte çalışmak için kolları sıvarlar. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Ancak bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor!

Haberin Devamı

Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkarıyor. Hem Defne’nin, hem de Ömer’in atacağı goller var.

Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor!  Bu savaştan kim galip çıkacak? Yoksa sonuç, yine aşktan yana mı olacak?

Yeni bölümüyle sabırsızlıkla beklenen Kiralık Aşk Cuma akşamı, saat 20:00’de televizyon ekranlarında.

BAKMADAN GEÇME!