Kim ne dedi

Güncelleme Tarihi:

Kim ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 00:00

"Onlar 100 YTL’ye çalışıyor, biz 20-30 YTL alıyoruz. Biz hem ucuz çalışıyoruz hem de Türküz. Çoğumuz ev kadını olduğu için temizliğe özen gösteriyoruz. Onlar, her milletten erkekle seviştiği için AIDS, frengi bulaştırıyorlar. Türk erkeği Nataşa’ya değil bize gelsin."

(Eskişehir’de fuhuş operasyonunda gözaltına alınan bir hayat kadınına ait bu sözler.)

n
"Yaşamım boyunca ilk kez böyle bir şey yaptım, çok heyecanlıydım. Oturup ağladım. Şimdi kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Şu an anlatılmayacak özel duygular yaşıyorum."

(15 yıl aradan sonra müziğe dönen Yeliz, ilk klibini çekmenin mutluluğunu kelimelere dökerken.)

n "Oyunculuk kariyerini sağlamlaştırmak için Amerika’ya giden Ebru Akel, iki aydır Jack Nicholson’ın oyuncu koçu Eric Morris’den ders alıyor."

(Galiba Eric Morris, Ebru Akel’le fena halde kafa bulmuş. Üç Oscar’lı, sinemanın yaşayan efsanesi, 70’lik Jack Nicholson, oyuncu koçunu ne yapsın?)

n "Una bela gnocca..."

(İtalya’nın eski Başkanı Silvio Berlusconi, eski Britanya Başbakanı Margaret Teacher’a olan hayranlığını dile getirirken ülkesinde çekici kadınlar için kullanılan öyle bir argo söz kullandı ki, ortalık karıştı. "Una bela gnocca", İtalyanca’da ’büyük parça vajina’ anlamına geliyor.)

Kamer Genç’in ağda fantezisi

Kanal 1’de, "Şimdi ne yapıyorlar?" sorusundan hareketle unutulmuş şöhretlerin avına çıkan "Filmin Devamı" adlı yeni bir program başladı. Fikir gerçekten parlak. Yapımcıların, Türkiye gibi ışık hızıyla meşhur üretip sonra da tüketen bir ülkede malzeme sıkıntısı çekmeyeceği kesin. Programın ilk bölümünde, Bülent Ersoy’un ilk eşi Cem Adler’in emlakçılık yaptığı, Susurluk skandalındaki meşhur kazaya neden olan kamyon şoförü Hasan Gökçe’nin hayatının altüst olup, 450 milyon maaşla geçinmeye çalıştığı gibi faydalı bilgiler edindik. Programın asıl sürprizi ’çiçek sulama’ skandalının kahramanı dansöz Hayal’in itiraflarıydı. Hayal, öyle samimi itiraflar yaptı ki, Kamer Genç’i özlediğimizi hatırladık:

Hayal:
Kamer Genç’i hálá seviyorum.

Muhabir: Çiçek suladı yani?

Hayal: (Gülüyor) Ben komik adamları severim. Kamer, çok komik bir insandı. Bana ilginç şeyler yapardı.

Muhabir: Ne gibi?

Hayal: Bana ağda yapardı.

Muhabir: Ciddi misiniz?

Hayal: Evet

Muhabir: (Bir süre donup kaldıktan sonra) Ağdayı kendi mi yapardı yoksa eczaneden filan hazır mı alırdınız?

Hayal: Ben hazırlardım.

......HAFTANIN SORUSU......

Okur: Haydar Amca, yaşım 17 ve 12 tane sevgilim var. İlişkiye girmek istediklerim kabul etmiyor ama istemediklerim beni zorluyor. Ne yapmalıyım?

Haydar Dümen: Yavrum, körebe oyna. 12 kızı birbirlerinden habersiz eve çağır. Geldiklerinde, ’Biraz körebe oynayalım, sonra konuşuruz’ de. Sen, ’Kimi yakalarsam istediğim olacak" diye şartını koy. Nasıl olsa birini yakalarsın ve yakaladığını tutarsın.

......HAFTANIN ALINGANI......

"Benim zamanımda Türk futboluna damgasını vuran iki kişi vardı, birisi Derwall, öteki de bendim. Oraya 77 kişilik uçak gidiyor ama Tanju Çolak içinde yok. Yazıklar olsun! Gitmek için can atıyordum. İki elim kanda olsa, yine de oraya giderdim."

(Tanju, Galatasaray’ın Derwall’in cenazesi için İstanbul’dan kaldırdığı özel uçakta yer almadığına çok üzülmüş... Tanju, madem ’iki elim kanda olsa giderdim’ diyordun, atlayıp uçağa kendin gitseydin.

.................HAFTANIN FOTOĞRAFI.................

Adı şike ve bahis skandalına karışan, kurşunlanma tehlikesi atlatan Trabzonsporlu ünlü futbolcu Gökdeniz Karadeniz’in idman ve maçlara özel koruması Osmanbey Çolak’la birlikte çıktığını biliyor musunuz? Çolak, en son Trabzonspor-FK Vllaznia arasında oynanan Intertoto karşılaşmasında Gökdeniz’i kulübenin yanında beklerken görüntülendi. Bu şartlar altında bir insan, futbol hayatına nasıl devam edebilir ki?

Bu kapak ne anlatıyor

Mücevher modası ve alışveriş dergisi Golden Shine’ın bu ayki sayısının kapağını ünlü manken Şenay Akay ve Rottweiler cinsi bir köpek süslüyor. Mücevher dergisinde hayvan sevgisi teması işlenmeyeceğine göre fotoğraf her türlü yoruma açık. Ancak Rottweiler’ın halinden memnun olduğu kesin.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!