Kidman, Haiti’deki kadınlara destek oldu

Güncelleme Tarihi:

Kidman, Haiti’deki kadınlara destek oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2010 00:00

Oscar’lı oyuncu Nicole Kidman, ocak ayında gerçekleşen depremle büyük yıkım yaşayan Haiti’ye gitti ve burada kadınları barınaklarında ziyaret etti. Kidman’ın Birleşmiş Milletler Kadınları Güçlendirme Fonu (UNIFEM) temsilcisi olarak yaptığı ziyaretti Hello! dergisi görüntüledi.

Haberin Devamı

NİCOLE KİDMAN FOTOĞRAFLARI

Hollywood yıldızı Nicole Kidman, geçtiğimiz hafta, yaşadıkları depremle büyük yıkım yaşayan Haitili kadınların yanına, Birleşmiş Milletler Kadınları Güçlendirme Fonu (UNIFEM) temsilcisi olarak gitti. Depremden sonra hayatta kalmaya çalışan kadınların kaldığı barınakların olduğu bölgeye giden Kidman, siyah spor elbise tercih etti.
 
CİNSEL ŞİDDETE MARUZ KALIYORLAR             

43 yaşındaki yıldız, ocak ayında gerçekleşen depremden bu yana kadınların zor şartlarlarda yaşadıklarını söyledi: “Bu seyahat esnasında ilk etapta böylesine doğal bir afetten kadınların ve çocukların nedenli etkilendiklerini gördüm. Güvenlik önlemlerinin bu barınaklarda yok denilecek kadar az olması, onların cinsel şiddete maruz kalmalarına neden oluyor.”

Kidman, Haiti’nin yeniden yapılanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. “Burada cinsel şiddete maruz kalan kadınların yasalarla ve sağlık ekipmanlarıyla desteklenmeleri için çabalıyoruz.”

                         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!