Yunanlar Karadayı'yı öyle sevdi ki, fotoromanını yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Yunanlar Karadayıyı öyle sevdi ki, fotoromanını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 11:33

Yunanistan'da da izlenme rekoru kıran 'Karadayı'ya olan ilgi her geçen gün artıyor. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan ve 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı'yı, bu yoğun ilgi üzerine bir dergi fotoromana dönüştürdü.

Haberin Devamı

Yunanistan Karadayı'yı, Türk izleyicisinden daha çok sevmişe benziyor...

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı ATV dizisi 'Karadayı', Yunanistan'ı da etkisi altına aldı. Victoria Media'nın yayın haklarını aldığı diziye olan ilgi, her geçen gün çığ gibi büyüyor.

REPLİKLER VAR
Diziyi her hafta kapağına taşıyan Tiletheatis dergisi, şimdi de 'Karadayı'nın fotoromanını yayınlamaya başladı. Dergi, diziyi kaçıranlar için; her bölümde yer alan önemli olayları sayfalarına taşıyor. Oyuncuların replikleriyle birlikte hikayenin en önemli bölümlerini 'Karadayı' takipçileriyle buluşturuyor.

Yunanlar Karadayıyı öyle sevdi ki, fotoromanını yaptı

Haberin Devamı

KARADAYI 91. BÖLÜM FRAGMANI – 29 ARALIK PAZARTESİ

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?

Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

Tiletheatis adlı dergi Fatmagül'ün Suçu Ne ve Muhteşem Yüzyıl adlı dizilerin haberlerini de Yunan seyircilere sunuyordu.

Yunanlar Karadayıyı öyle sevdi ki, fotoromanını yaptı

Yunanlar Karadayıyı öyle sevdi ki, fotoromanını yaptı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!