Yeni nesil yerli sahnede

Güncelleme Tarihi:

Yeni nesil yerli sahnede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 12:59

Hip hop'tan rock'a farklı türlerde müzik üreten birçok müzisyeni ağırlayan ve yeni nesil yerli sahneden on beş ayrı ismi dinleyiciyle buluşturan RedBull.com projesi Warm Up’ın yeni sezonunda ilk konuğu Astrofella oldu.

Haberin Devamı

Yeni dönem grupların kendilerini gösterdiği ve dinleyicilere ulaştığı bir performans ve söyleşi videoları serisi olarak www.RedBull.com/music adresinde doğan Warm Up bu sene de genç müzisyenlere destek olmaya devam ediyor. Hip hop'tan rock'a farklı türlerde üreten birçok müzisyeni ağırlayan ve yeni nesil yerli sahneden on beş ayrı ismi dinleyiciye tanıtan Warm Up’ın bu sezonki ilk konuğu Erdinç Kaya, Gönenç Giray ve Anıl Çetinkaya'dan kurulu İstanbullu ekip Astrofella oldu.

Yeni nesil yerli sahnede

Elektronik enstrümanlarla çok iyi tasarlanmış ve dizayn edilmiş sesler üretip, bu sesleri akustik davul ve gitarla bir araya getiren grup Warm Up için Sailing isimli şarkılarını çaldı. Çekimler sırasında oldukça eğlenceli anlar yaşayan ekip üyeleri uzun zamandır birlikte çalışmalarının sırrının dinamiğinin içlerindeki heyecan olduğu vurgusunu yapıyor.

Haberin Devamı

Grubun performansını ve röportajın tamamını www.RedBull.com/music adresinden izleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!