Yazın ayak sesleri

Güncelleme Tarihi:

Yazın ayak sesleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 10:58

Güneşli sezonun eğlencelik dizileri yavaş yavaş yüzünü gösteriyor. Bakalım nisanda ekrana gelmeye başlayacak olan bu dizilerden hangileri ayakta kalmayı başaracak?

Haberin Devamı

‘SEVGİLİ YAPMAYI’ KAFAYA TAKAN KIZIN HİKÂYESİ
Hayatımın Aşkı (Kanal D)

Sıcak günlerin en formata uygun dizisi Kanal D’de, nisan sonunda başlayacak. Zaten ‘Tatlı İntikam’la yaz sezonu şenliğini erken başlatan kanal, epey genç işi ‘Hayatımın Aşkı’yla trendi tam gaz takip etmeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda klip ve reklam işlerinden tanıdığımız Ketche, başrollerde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu var. Konu kendine ‘sevgili yapmayı’ kafaya takan Gökçe etrafında şekilleniyor. İlk bölümlerde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in konuk oyunculuğu da hızlı başlangıcın garantisi. 

 

MELODRAM KLİŞELERİNDEN POTPURİ
Oyunbozan ve İstanbul Sokakları (Show TV)

Yazın ayak sesleri

Haberin Devamı

Show TV’deki ‘Oyunbozan’ tüm melodram klişelerinden potpuri yapıyor. İntikam peşinde yakışıklı doktor, cemiyet hayatının taş kalpli zenginleri, melek gibi kızcağızın düştüğü tuzaklar ve imkânsız aşk... Kanalın ikinci iddialı yapımıysa ‘İstanbul Sokakları’. Kadro güçlü: Rıza Kocaoğlu, Gizem Karaca, Naz Elmas ve Derya Alabora başrollerde. Ölümcül hastalığını aşka tutunarak yenmeye çalışan yoksul kız hikâyesi, bahar aylarına hafif melankoli katacak. Dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelmesi bekleniyor.

 

SOSYAL MEDYADA TARTIŞILIR
Sevda Kuşun Kanadında (TRT)

Yazın ayak sesleri



Yaz sezonuna neşeyle göz kırpan dizilerin arasında ‘en suratı asık olanı’ TRT’nin dönem dizisi olacak. Fragmanlarından anlaşıldığı kadarıyla 1968-72 arası sağ-sol çatışmasını ele alırken imam hatipleri çaktırmadan (ya da çaktıra çaktıra) övme eğiliminde gibi görünüyor. Murat Ünalmış’ın canlandırdığı öğretmenin; “İslam, sonu ‘izm’le biten hiçbir ideolojiye sığmayacak kadar büyüktür” gibi beylik laflarla sosyal medyayı tartıştıracağı kesin. Dizinin senaryosu ‘Yedi Güzel Adam’ı yazan Ahmet Tezcan’a ait.

Haberin Devamı

KÖYLÜ KIZ, ŞEHİRLİ OĞLAN TEMASI
Hanım Köylü (Star TV)

Yazın ayak sesleri

Geçen yaz ‘Güzel Köylü’ sayesinde bol ekmek yiyen kanal, bu yıl da ‘Hanım Köylü’yle Marmaris taraflarında şansını deneyecek. Son zamanların popüler ikonu Yusuf Çim, Gülsim Ali’yle başrolü paylaşıyor. Meraklısını ‘Güzel Köylü’de olduğu gibi köylü kız, şehirli oğlan temalı; komikli, şakalı bir yaz eğlencesi bekliyor. 

BAKMADAN GEÇME!