Yaz sezonu şimdi açıldı işte!

Güncelleme Tarihi:

Yaz sezonu şimdi açıldı işte
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 13:33

Ramazan ve bayramın ardından ekranlarda yaz sezonu bu hafta başı itibariyle açılmış bulunuyor. Daha gelecekler var, bu haftanın yenileri ise şöyle:

Haberin Devamı

YÜZ YILLIK MÜHÜR
Çanakkale Savaşı’nın isimsiz kahramanlarını anlatıyor. 15 bölümlük mini dizi dense de, her hafta beş bölüm birden sunulacağı için üç haftada bitecek. Bu hafta ‘Genç Kahramanlar’ı izleyeceğiz, sırada ‘Kadın Kahramanlar’ ve ‘Gayrimüslim Kahramanlar’ var. Yiğit Özşener, Serkan Kuru, Selda Alkor, Nesrin Cevadzade, Sezgi Mengi, Mehmet Ali Nuroğlu, Rüçhan Çalışkur çok sayıda oyuncudan birkaçı.
Kim izler? Kahramanlık hikâyeleriyle tüyleri diken diken olanlar.
(TRT 1, pazartesi, 21.00)

GÜLÜMSE YETER

Yaz sezonu şimdi açıldı işte



Erdal Özyağcılar, varlıklı bir ailenin emektar şoförünü canlandırıyor. Varlık bankada durduğu gibi durmuyor ve ansızın iflas bayrağı sallanıyor. Bu durumda ne oluyor? Varlıklı aile, şoför beyin evine sığınmak zorunda kalıyor. Bir arada yaşamaya çalışan yetişkinler ve ateşle barut misali gençler, dizinin dram ve romantik komedi damarlarını besliyor.
Kim izler? Erdal Özyağcılar hayranları.
(Show TV, salı, 20.00)

Haberin Devamı

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE

Yaz sezonu şimdi açıldı işte


Cinayet masasından iki komiserin her hafta başka bir meseleyle uğraştığı, arada da Sevil Atasoy’un adli tıpla ilgili açıklamalar yaptığı 100 bölüm süren ‘Kanıt’ı biliyorsunuzdur. ‘Kanıt: Ateş Üstünde’, onun küllerinden doğmuş ve dramatik hikâyeye ağırlık vermiş bir dizi. Biri komiser, biri polisiye yazarı iki kardeş ve birine dost, birine düşman bir çocukluk arkadaşı. Ve tabii gerçek hayattan beslenen bol miktarda polisiye bilmece. Dizinin ağır topuysa ekrana çok yakışan oyuncu Tansel Öngel.
Kim izler? Arka Sokaklar’ın sezon arası boşluğundan mustarip olanlar.
(Kanal D, salı, 20.00)

 

MARCELLA 

Yaz sezonu şimdi açıldı işte

Haberin Devamı

** Sekiz bölümlük bir mini dizi. Büyük tatilin bitmesine daha iki gün varken bir, olmadı iki oturuşta bitecek hiç de fena olmayan bir polisiye. ‘Marcella’, biten evliliğinin hemen ardından 12 yıldır uğramadığı cinayet masasına geri dönüyor ve bir ihtimal yıllar önce peşinde olduğu esrarengiz seri katilin yeni cinayetleriyle baş başa kalıyor. Kişisel sorunlarıyla boğuşurken işini yapma inadından hiç vazgeçmeyen Marcella’yı Anna Friel canlandırıyor.
(Netflix, Türkçe altyazılı.)

 

HAFTANIN SEÇKİSİ 

Yarışma: Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D, pazartesi, 15:45)
Sohbet: İclal Aydın’la Yeniden (Show, hafta içi her gün, 09:30)
Belgesel: Minik Köpeciklerden Köpek Yıldızlara (Animal Planet, pazartesi, 21:00)
Film: Yıldız Savaşları ve Ocean’s Eleven (Fox, salı, 20:00)
Yeni dizi: Hangimiz Sevmedik (TRT1, cuma, 20:00)

 

BAKMADAN GEÇME!