World of Warcraft oyunu çok yakında beyaz perdede!

Güncelleme Tarihi:

World of Warcraft oyunu çok yakında beyaz perdede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 11:46

Video oyunlardan beyazperdeye uyarlanan filmler arasında kuşkusuz en dikkat çekenlerinden biridir Warcraft: The Beginning. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan World of Warcraft'ın sinema uyarlamasından yeni TV Spot videosu yayınlandı.

Haberin Devamı

Bu yıl gösterime girecek olan filmlerin en merak edilenlerinden olan Warcraft, daha önce ilk fragmanı ve görselleriyle dikkatleri üzerine çekmiş ve hayran kitlesini heyecanlandırmıştı. Vizyon tarihine yavaş yavaş yaklaşılan Warcraft'ın yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. 

İNSANLAR VE ORCLAR KARŞI KARŞIYA

MMORPG oyun türünün en çok bilinenlerinden olan World of Warcraft'ın sinema uyarlamasında yönetmen koltuğu Moon (Ay) ve Source Code (Yaşam Şifresi) filmlerini yöneten Duncan Jones oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ben Foster, Paula Patton, Dominic Cooper, Travis Fimmel, Daniel Wu, Clancy Brown, Ben Schnetzer ve Toby Kebbell gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Yuvalarını korumak için birleşmek zorunda olan Orc'lar ve insanların hikayesine odaklanan Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması, 10 Haziran'da vizyona girecek. Filmin konusu şu şekilde:

İnsanlığın yaşadığı Azeroth Krallığı'nın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlamıştır. Yok olmaya yüz tutan bir dünyadan kurtulup dünyada Azeroth'a ulaşan Orc'lar, insanların huzurunu kaçırır. Bir ırk yıkımla diğer ırk ise yok olmakla yüzleşecektir. Büyük kayıpların yaşanacağı savaşı engelleyip ailelerini ve evlerini koruma görevi ise iki taraftan gelecek iki kahramana bağlıdır.

Haberin Devamı

World of Warcraft oyunu çok yakında beyaz perdede
 tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!