Unutulmaz oyun izleyici ile buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Unutulmaz oyun izleyici ile buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 10:20

Güner Sümer’in unutulmaz oyunu Hüzzam, Ayşenur Özturanlı’nın sahnede aralıksız bir buçuk saatlik performansı ile izleyicisiyle buluşuyor. Sanatçı Ayla Algan’ın süpervizörlüğünü yaptığı oyun; düğün ve doğum gibi mutlulukları değişen toplumsal düzenin ilişkileri çerçevesinde ele alıyor.

Haberin Devamı

Türkiye tiyatrosunun önemli yazarlarından Güner Sümer’in bu güçlü teksti; geçmiş yaşantımıza, aile sistemimizin kaybolup giden değerlerine, hayatın zaman zaman acıtan akışına aynı anda vurguda bulunuyor.

Barış Manisa’nın etkili müzikleri eşliğinde, dekorun ve nesnelerin perdenin ve seslerin hatırlatmalarıyla birlikte izleyiciyi içine çeken oyunda, yükselip alçalan bir ömrün bütün resimleri akıyor.

Unutulmaz oyun izleyici ile buluşuyor


Oyun, çalan telefonların, dönüşüme giren eski konakların, değişen çalışma hayatındaki yeni ilişkiler, insan yaşamında kayan kaybolan değerler, kendisini ve toplumdaki değişimi bugüne dek hiç sorgulamamış bir kadının geç de olsa uyanışının traji-komik hikâyesini sahneye taşıyor. Oyun, 14 ve 16 Şubat’ta sahnelenecek.

 

BAKMADAN GEÇME!