Ünlü sunucudan Fikret Orman'a sürpriz hediye

Güncelleme Tarihi:

Ünlü sunucudan Fikret Ormana sürpriz hediye
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 12:44

Ünlü sunucu Yunus Günçe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğindeki ödül töreninde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a sahnede ilginç bir hediye verdi.

Haberin Devamı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘"15’inci Yılın Yıldızları Ödülleri", medya, sanat, ekonomi ve spor dünyasından Türkiye’nin önemli isimlerini bir araya getirdi. 35 bine yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda belirlenen ödüller törenle sahiplerine dağıtıldı.

Üniversitenin ‘Ömür Boyu Yıldızlı’ ödülünün sahibi ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman oldu.

Orman’a ödülünü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin takdim ederken, etkinliğin sunucusu Yunus Günçe de taraftarı olduğu kulübün başkanına sahnede küçük bir jest yaptı.

Oturduğu evin anahtarlarının takılı olduğu Beşiktaş anahtarlığını Orman'a hediye eden Günçe, "Bizde adettir... Boş alınan anahtarlık, dolu geri verilir" diye de espri yaptı.

Haberin Devamı

Günçe, bu ana ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken de şu notu düştü:

"Kendi anahtarlığımı (lisanslıdır), verdim Fikret Başkan'a dün akşam. Anahtarı aldım ama. Kapıda mı kalsaydım?"

 

Dün akşam, "Ömürboyu Yıldızlı Onur Ödülü" alan Fikret Başkana ben de şahsi bir ödül vermek istedim. O an. Aniden. Hazırlıksızdım. Törenden 10dk önce öğrendim zira. Seviyorum Fikret Başkanı & ekibini. Metotlarını, tonlarını, hallerini, tavırlarını seviyorum. Bağırıp çağırmadan, sürekli "atar/gider" yapmadan, kabadayı olmadan da yönetici olunabileceğini gösterdikleri için. Bunun benim taraf olmamla, Beşiktaşın taraftarı olmamla ilgisi de yok. İstersen inanma. Sadece spor da değil bahsettiğim. Hata yapmıyorlar mı, çizgilerinden taşmıyorlar mı? Elbette yapıyorlar. Taşırdıkları zamanlar da oluyor. Ben o zamanlarda da orada oluyorum. O zamanlar da yazıp çiziyorum. Küfürsüz, kafirsiz. Güzel güzel anlatıyorum. Ben de bu konularda özenliyimdir epey. Evet,taraftarım. Evet,tarafım. İşini sakince, nezaketle, özenle, planla, programla, kaliteyle, vizyonla, uzun vaadeli projeksiyonlarla yapan herkesin taraftarı, herkesin tarafındayım. Konu, kişi, görev & sektör farketmez. Bu zihniyet benim sevdiğim. Kendi anahtarlığımı (lisanslıdır), verdim Fikret Başkana dün akşam. Anahtarı aldım ama. Kapıda mı kalsaydım? Eyvallah. @besiktas @yildizik @hakanakkaya #yilinyildizlari #efendibeşiktaş

Yunus Günçe (@yunusgunce) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Ünlü sunucudan Fikret Ormana sürpriz hediye

Babası da Yıldız Teknik üniversitesi mezunu olan Günçe, etkinliğin sonunda kendisine verilen teşekkür plaketini ise "her yılın en iyi annesi" ödülü olarak annesi Seyhan Günçe'ye hediye etti.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!