Ünlü bas gitaristten kadın güreşçiye hakaret: “Bacaklarını kapa”

Güncelleme Tarihi:

Ünlü bas gitaristten kadın güreşçiye hakaret: “Bacaklarını kapa”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 09:56

Amerikalı rock grubu Kings Of Leon’un bas gitaristi Jared Followill’in adı Twitter’da attığı tweet’ler nedeniyle kadın düşmanına çıktı.

Haberin Devamı

Bir süredir yaptıkları şarkılardan ziyade başka haberlerle gündem olan rock grubu Kings of Leon üyelerinden Jared Followill, attığı bir tweet’le güreşçileri kızdırdı. Followill, “Hey yetişkinler. Belki de profesyonel güreş seyretmemelisiniz, anladınız mı?” diyerek, güreş maçlarının çocuk işi olduğunu ima etti.

Ünlü bas gitaristten kadın güreşçiye hakaret: “Bacaklarını kapa”

Followill’in bu tweet’inden sonra TNA (Amerikan profesyonel güreş federasyonu-TNA) ve WWE (Amerikalı profesyonel güreş eğlence şirketi- World Wrestling Entertainment, Inc) duruma tepki gösterdi.

KARİDES EMOJİSİNE TEPKİ: “BACAKLARINI KAPA”

Ancak esas mesele, Amerikalı ünlü kadın güreşçi Veda Scott’un Followill’e cevaben attığı “karides” emojisi sonrasında oldu. (Urban Dictionary’ye göre karides argoda, kafası çalışmayan erkekleri temsil ediyor. Tam olarak, “kafası olmazsa kalanı iyi” gibi bir anlamı var.)

Haberin Devamı

Bu emojinin üstüne Followill, Scott’a “Bacaklarını kapa” yazdı. Daha sonra bu cevabını sildi.

Ünlü müzisyenin saldırgan tutumu nedeniyle sosyal medya karıştı. Followill daha sonrasında “Tam olarak bunu demek istememiştim. Eğlenmeye devam edin” ve “Birisi telefonumu almış ve bunu yazmış” gibi tweet’ler atmaya devam etti.

Takipçileri ise müzisyene yönelik “Sene 2017 oldu, Kings of Leon mu kaldı” minvalinde yanıtlar yazdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!