Ulan İstanbul'un yeni bölümü 'iğrençlik' üzerine

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbulun yeni bölümü iğrençlik üzerine
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 14:45

Carlos ve Yaren'den yepyeni bir düet: Tarzımsın Farzımsın bu hafta 15. bölümde. Uğur Polat'ın Kandemir Nevizade'yi canlandırdığı ve yeni fenomen Türk dizisi Ulan İstanbul yeni bölümüyle Kanal'de. Ceyhun, Derya ile evlilik tarihi almaya kalkışınca, 'sevimli hırsızlar' onu kendilerinden iğrendirmek için kolları sıvar.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul pazartesi akşamı Yaren ve Karlos'un yeni şarkısı "Tarzımsın Farzımsın !" ile yine adından çok konuşturacak.

Polis baskınına uğrayan Kandemir ve çetesi neye uğradıklarını şaşırırlar. Yapılan otel baskınında El Zeker’in mücevher kaçakçısı olduğu anlaşılır. En zor anlarında karşılarına çıkan Ceyhun, bu kez farkında olamadan onların hayatlarını kurtarmıştır. Derya ile evlilik konusunda ısrar eden Ceyhun, Derya’nın hiçbir bahanesine kula asmaz ve nikah tarihi almayı kafaya koyar.

"İĞRENÇLEŞME PLANI"

İşler iyice ciddiye binmiştir. Bu evcilik oyununu bir an önce bitirmek isteyen Kandemir ve çetesi Ceyhun’a yüzüğü attırmak için şekilden şekile girerler. Bunun için Kandemir’in her zamanki gibi bir planı vardır. Planları gereği Ceyhun'u kendilerinden iğrendirecek ve ona ayrılma kararı verdirteceklerdir. O yüzden de daha önce hiç olmadıkları kadar ‘pisleşirler’. Şehriban ve Ceyhun ise gördükleri manzaralar karşısında dumura uğramışlardır.

Haberin Devamı

YENİ HEDEF: TEFECİ BİNDAL

‘Sevimli hırsızlar’ El Zeker operasyonundan eli boş dönmüş ve ne yapacaklarını kara kara düşünürlerken mahallerinde gezinen Tefeci Bindal’ı fark ederler. Tefeci Bindal borç karşılığı mahalleliye senet imzalatmakta ve vatandaşı dolandırmaktadır. Mahalle sakinlerini bu beladan temizlemeye karar veren çetenin kapısı bir akşam Ceyhun tarafınfan çalınır, genç komiser bu sefer hesap sormaya gelmiştir.

Otele baskın yapan polisin hedefinde Nevizadeler değil, El Zeker vardır:

Ulan İstanbulun yeni bölümü iğrençlik üzerine

Ulan İstanbul 15. yeni bölümüyle 29 Eylül Pazartesi günü Kanal D ekranlarında.

Haberin Devamı

Karlos & Yaren yeni düetlerini iftiharla sunar : Tarzımsın Farzımsın !

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!