Ulan İstanbul'da Şehriban, Ferdi ve Derya'yı öpüşürken görüyor!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbulda Şehriban, Ferdi ve Deryayı öpüşürken görüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 09:52

Ulan İstanbul'un 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nevizadeler Derya'nın babasını hapisten kurtarmak için gerekli olan parayı sonunda toplamışlardır. Tam her şey bitti derken Ferdi ve Derya yüzünden işler tekrar sarpa sarar. Şehriban, Ferdi ve Derya'yı öpüşürlerken görür... Ulan İstanbul 27. bölümüyle 22 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da Kanal D'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Ekip sonunda kaptanı hapisten çıkarmak için gerekli olan parayı tamamlamıştır ve her şeyin son bulup, tamamen özgür olduklarını düşünürlerken, karşılaşacakları sürpriz olayları başa mı saracaktır?Ferdi ve Derya artık özgür olmanın coşkusuyla aşklarını yaşamaya koyuldukları anda Şehriban'a yakalanacaklardır.

Karlos ve Yaren nasıl tanıştı ve birbirlerine aşık oldu sorusunun cevabı yeni bölümde olacak.

Ulan İstanbulda Şehriban, Ferdi ve Deryayı öpüşürken görüyor

ULAN İSTANBUL YENİ BÖLÜMÜYLE PAZARTESİ 20:00'DE KANAL D'DE

Ferdi ve Derya öpüşmek üzereyken Ceyhun’un annesi Şehriban’a onları gafil anlar. Yoksa Nevizadeler artık yolun sonuna mı geldi? Ulan İstanbul’un 22 Aralık Pazartesi ekrana gelecek olan 27. bölümünde büyük sürprizler yaşanacak. Ekip sonunda kaptanı hapisten çıkarmak için gerekli olan parayı tamamlar ve her şeyin son bulup, tamamen özgür olduklarını düşünürlerken karşılaşacakları sürpriz olay yüzünden belki de başa saracaklardır.

Haberin Devamı

ŞEHRİBAN, FERDİ VE DERYA'YI ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜYOR!

ULAN İSTANBUL TÜM BÖLÜMLER

BAKMADAN GEÇME!