Ulan İstanbul izle son bölüm: Karlos geri döndü!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle son bölüm: Karlos geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 10:08

Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul son bölmüyle seyirciden tam not aldı! Karlos'un (Erkan Kolçak Köstendil) cenaze töreniyle başlayan Ulan İstanbul izleyicileri büyük bir sürprizle karşılaştı.

Haberin Devamı

Nevizadeler, Malatyalı Cevher'İn Karlos'u vuracağını anlamış ve Hoyrat'a bir oyun oynamışlardı. kağıt toplayıcı kılığına giren Ferdi, Karlos'u adım adım takip eden ve yalnız yakalamaya çalışan Hoyrat'ın silahındaki şarjörü, kuru sıkı ile değiştirdi. Ne olduğunu anlamayan Hoyrat Karlos'u öldürdüğünü sandı fakat Karlos'un üzerinde patlayanlar Nevizadeler'in yerleştirdiği fünyelerden başka bir şey değildi.

CEYHUN, ŞEHRİBAN'I MUHALLEBİCİDE YAKALAR

Ayrıca Ulan İstanbul son bölümde Ceyhun annesinden af dilemek için eve geldi fakat annesi Şehriban bu özrü kabul etmeyerek onu sokakta bıraktı. Ceyhun'un kendisinden gizli eve çıkmasını hazmedeyen Şehriban onu kendisine hiç bir şey anlatmadığı ve yalan söylediği için epey içerledi. Fakat bu küskünlüğü çok sürmedi. Ceyhun'dan sakladığı ve kendine görücü gelen talip Talip Bey ile bir muhallebicide buluşan Şehriban oğluna yakalandı. Böylece ikili ödeşmiş oldu.

Haberin Devamı

Nevizadeler çalacakları tablonun aynısını yaptırmak için kolalrı sıvadı ve Kübik İsmail'i buldu. İçkici ve sarhoş olan İsmail'i ikna etmek hiç kolay olmasa da sonunda tablonun aynısını yaptırmayı başardılar.

Ulan İstanbul izle son bölüm: Karlos geri döndü

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay'ın paylaştıkları, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği dizisi 'Ulan İstanbul'un Pazartesi akşamı ekrana kilitledi.

ULAN İSTANBUL 21. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ferdi, Kandemir ile dertleşmek ve içini dökmek için onu meyhaneye davet etti. Ferdi, Kandemir'e her Derya ile, "Karlos'la Yaren" gibi olmak istediklerini söylese de Kandemir buna yaklaşmadı. Ferdi o gece Derya'nın babasını kurtarma işini çabucak halletmeye karar verdi fakat konağın hizmetlisi ve Şehriban'ın talibi Talip Bey'e yakalandı. Bakalım seyirciyi yeni bölümde nasıl bir sürpriz bekliyor olacak?

Haberin Devamı

Ulan İstanbul izle son bölüm: Karlos geri döndü

BAKMADAN GEÇME!