Ulan İstanbul izle, 20. Bölüm fragmanı - Hoyrat, Karlos'u vurur!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle, 20. Bölüm fragmanı - Hoyrat, Karlosu vurur
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 17:29

Ulan İstanbul yeni bölümü ile ağlatmaya geliyor. Ulan İstanbul 20. bölümde Karlos, Hoyrat tarafından vurulur. Malatyalı'nın verdiği emri yerine getiren Hoyrat gözünü kırpmadan Karlos'a bir el ateş eder. Ulan İstanbul 20. yeni bölümüyle saat 20.00'da Kanal D'de.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölümde Malatyalı’nın adamı Hoyrat, Ceyhun’un pavyona gelmesi yüzünden Karlos’u vurma planını gerçekleştirememişti ve belindeki silahın hesabını polise vermek zorunda kalmıştı. Dülger Hoca’nın ön ayak olduğu belgesel krizini alınlarının akıyla atlatan çete, peşlerine takılan Esra’dan da bir süreliğine kurtulmayı başarmışlardı.

ÇETENİN YENİ HEDEFİ RIFAT

Şimdi artık para kazanma vakti geldiğini düşünen Kandemir ve çetesi hedeflerine Rıfat Kulunç’u alırlar. Çete, meydana gelen felaketlerden sonra yardım kuruluşu adı altında vatandaştan para toplayan ve ardından da sırra kadem basan Rıfat’ı dolandırmayı kafaya koyar.

NEVİZADELER FİLM ÇEKİYOR

Rıfat, çaldığı parayı aklamak için film işine girmiştir. Bunu fırsat bilen Nevizade’ler, uydurma bir film çekimi tertip ederler ve Rıfat’ı da işin içine dâhil ederler. Bu sırada Maşuka’nın teşvik etmesiyle ayrı ev tutan Ceyhun, annesi Şehriban’ın bütün karşı çıkmalarına rağmen kafasına koyduğunun gerçekleştirir. Sevincini Derya ile paylaşan Ceyhun hiç ummadığı anda gelen Şehriban ve Ferdi’nin eve baskınıyla neye uğradığını şaşırır.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul izle, 20. Bölüm fragmanı - Hoyrat, Karlosu vurur

Nevizadeler’in başına devamlı iş açan komşuları Hayati, Cemile’den kaçabilmek uğruna Nevizadeler’in evine sığınır. Maşuka’da Kandemir’e olan aşkını bastıramadığı ve Cemile’de kocası Hayati’yi merak ettiği için Nevizadeler’e gidince ortalık fena karışır.

Karlos’un peşine takılan ve onu vurmak için en uygun anı kollayan Hoyrat, Karlos’u yalnız yakalar ve Malatyalı’nın emrini gerçekleştirir. Karlos’un son sözleri, “Biz sevdiğimiz için ölürüz” olur. Hoyrat Karlos’a bir el ateş ederek onu vurur. Sesi duyan Yaren, Karlos’un yanına vardığında artık herşey için çok geçtir.

“Ulan İstanbul”un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Serdar Orçin konuk oyuncu olarak yer alıyor.

ULAN İSTANBUL YENİ BÖLÜM

Ulan İstanbul izle, 20. Bölüm fragmanı - Hoyrat, Karlosu vurur

Haberin Devamı

Ulan İstanbul oyuncu kadrosu: Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Ferdi Caner Özyurtlu, Sevtap Özaltun, Salih Bademci, Ayta Sözeri, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Alptekin Serdengeçti, Bahadır Hakimi, Gökhan Niğdeli, Can Bartu Aslan, Zihni Göktay.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!