Türkiye'deki ilk ve tek kadın odaklı kariyer etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Türkiyedeki ilk ve tek kadın odaklı kariyer etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 10:57

Türkiye'deki ilk ve tek kadın odaklı kariyer etkinliği olan “Genç Kadın Kariyer Günü” etkinliği fırsatlar ve sürprizler ile katılımcıları buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü, 4 Mart’ta Maltepe Üniversitesi’nde olacak.

Haberin Devamı

TurkishWIN’in “O yaparsa ben de yaparım” sloganıyla yola çıkarak düzenlediği, kız kardeşlik coşkusuyla ve ilhamla kutlanan TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü, 4 Mart 2017 Cumartesi günü Maltepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.

2016 yılında, 125 farklı üniversiteden gelen 1500 üniversiteli genç kadını, 19 konuşmacı, 15 katılımcı şirket ile buluşturan “Genç Kadın Kariyer Günü”, bu sene de Maltepe Üniversitesi ve Allianz Türkiye’nin platin sponsorluğunda, diğer destek ve paydaşların katılımıyla gerçekleşecek. 80 genç kadına Anadolu'dan ulaşım bursu sağlanacak etkinlikte birbirinden farklı fırsatlar katılımcıları bekliyor.

Katılımcılar işe alım yapacak şirketler ile networking imkanı sağlayabilecekler. LAV, staj ve iş başvuru formlarını dolduran kişilere çeşitli LAV ürünlerinden hediye ederken, İpekyol 15 kişiye hediye giyim çeki hediye edecek. Sınırlı sayıda katılımcı Endeavor Case Campus Workshop ödülü, Talent Insight Kişilik Testi ödülü ve Londra’da iki haftalık dil eğitim kursu kazanacak. Etkinlik esnasında yapılan yarışmayı kazanan 1 kişi ise Vodafone’un hediye ettiği cep telefonunun sahibi olacak. Şanlı 10 katılımcı Nisan ayında InterTech CEO'su Dilek Duman ve Kale Grubu CEO'su Zeynep Bodur Okyay ile STEAMWIN CEO Roundtable etkinliğinde birebir tanışma fırsatı elde edecek. Bununla birlikte, etkinlikte Maltepe Üniversitesi yüksek lisans bursunu kazananlar açıklanacak.  BinYaprak ve Yönetim Kurulunda Kadın networkleri ile ‘kız kardeş networkler’ olarak yola çıkan TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’ne Yönetim Kurulunda Kadın networkü üyelerinden 10 dan fazla CEO da katılacak.                       

Haberin Devamı

 “2017 TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü etkinliğine katılacak isimler arasında; Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan Coqui, Mehmet Sinan Kızıldağ- Vodafone Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Filiz Doğan- Oracle Türkiye Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı, Utku İlik- Eczacıbaşı Holding İnsan Kaynakları Direktörü, Canan Ercan Çelik, Borusan Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı, Ayşe Erdoğan- TurkishWIN Kampus Lideri, Ayşe Şule Bilgiç - Düşyeri Bilişim, Teknoloji ve Animasyon A.Ş.Kurucu & CEO, Barış Karakullukçu, Turkcell Müşteri ve İş Analitiği Direktörü, Burak Ülman- Başka Bir Okul Mümkün Derneği Genel Koordinatörü, Büşra Şenol – Nedir? Kanal Sunucusu & Hilal Şefkatli - Neden Kanal Kurucusu, Duygu Ozturk-Microsoft Türkiye Kurumsal Müşteri Yöneticisi, Enes Kaya- Sosyal Girişimci, Elif Çelik, Eczacıbaşı Sağlık Grubu Başkanı, Ertuğrul Belen- Business Networking Akademi Kurucusu &Yazar, Fulya Fraser, Head of Pladis CEO Office, Hande Yaşargil, Mentor Danışmnalık Yönetici Ortak – Yönetim Kurulunda Kadın Program Direktörü, İnci Kadribegic- Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi, Özgür Bolat- Eğitim Bilimci ve Yazar, Özlem Yeşildere, YenidenBiz Yönetim Kurulu Üyesi, Rana Özşeker- Değişim Yönetimi Profesyoneli, Selenay Kıran- Dinamo Consulting Proje Stajyeri, Ufuk Tarhan- Fütürist, Yaprak Metin-Toksöz Grup Yönetici Danışmanı,Yasemin Zengin- Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu & Sporcu, Zeynep Sevde- Taze Kitap Kurucusu & Yazar bulunuyor.

Haberin Devamı

Etkinliğin sponsorları arasında Platin Sponsor olarak Allianz Türkiye, Maltepe Üniversitesi, Altın Sponsor olarak Vodafone, Gümüş Sponsor olarak Borusan Danışmanlık, Eczacıbaşı Holding, Ford Otosan, İpekyol, LAV, Money Club, Oracle Akademi ve TEB Kadın Bankacılığı bulunuyor. Türkiye’nin farklı yerlerinden 40 öğrencinin ulaşım sponsoru Pegasus başta olmak üzere, bluechip creative events, Aydın Doğan, Idecon, İltek, Mese İletişim, Vision Interactive olmak üzere 30’u aşkın hayal ortağı bulunuyor: Ajans Press Group, Akampüs, Bilkent Cyberpark, BinYaprak, Bizim İK İşleri, CEOstudent, DreamChasers, Endeavor, Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, Hürriyet Kampüs, İş Kavramları, MCT, Pernigotti, Sinemasal , Stajım.net, Yönetim Kurulunda Kadın.

 

BAKMADAN GEÇME!