Türk resmi Londra'da...

Güncelleme Tarihi:

Türk resmi Londrada...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 10:56

Nilgün Çolak Türk sanatçıları Londra'lı sanat severlerle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Çıkardığı kişisel gelişim kitapları ile tanınan yazar ve yapımcı Nilgün Çolak, şimdi de çağdaş Türk ressamları, dünya sanat çevreleriyle tanıştırmak için kolları sıvadı.

2015’ten bu yana iş hayatını Londra’da kurduğu Leyra UK  şirketi üzerinden sürdüren Çolak, Tanrılar Okulu ve Dreamer ve Sen adlı kitaplarıyla tanınan yazar Elio D’Anna ile kültür ve sanat alanında ortak çalışmalar yürütmeye başladı. Çolak, D’Anna nın yeğeni Antonio Budetta’nın ARİA Art Gallery’de 12 Aralık’ta organize ettiği Private View ( Özel Bakış) etkinliğinde Çağdaş Türk resminin usta ismi İrfan Onurmen’in GAZE serisindeki eserlerini özel bir davetle Londra’nın seçkin sanatseverlerine tanıttı. Açılış konuşmasını Merkez Bankası Londra Temsilcisi Çiğdem Kogar’ın yaptığı davete İngiliz misafirlerin yanı sıra Türk  diplomatik misyon üyeleri de katıldı.

Haberin Devamı

Serginin açılış davetine aralarında; Çigdem Beykoylu, Rita ve Sinan Ogun, Meliha ve Fikret Onder, TBCCI CEO’su Yavuz sokman ve Enver Kannur, Didar ve Patrick Arslan, Nermin Cevik, Aydin Kolcak, Mihrisah ve Deniz Safa, Aysegul Merrick, Joseph J. D’Anna. Nese Altas, Efsana Askin, Sanatci Rosa Migliardi,  Ressam Ece Clark, Ozlem Kocabay, Mustafa Boga, Mustafa Koker, Gizem Akbal, Peter Ogunsalu, Fatma Bozkurt, Tulin Hamit, Murat Beykoylu, Yeliz Erdil ve TC Buyukelcigi’nden Meric Sidali ve esinin bulundugu Londra sanat hayatinin onde gelen isimleri katildilar.

Çolak, Aria  Art Galeri’nin İstanbul’da da bir şube açacağını ve Çiğdem Beykoylu ile  iş birliğinin Londra, Floransa ve İstanbul’da yeni etkinliklerle süreceğini belirtti.

Â

Türk resmi Londrada...

Türk resmi Londrada...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!