Türk hayranlarının kalbini fethetti

Güncelleme Tarihi:

Türk hayranlarının kalbini fethetti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 18:40

Las Vegas’lı alternatif rock grubu Imagine Dragons; Istanbul Blue Night kapsamında, BKM organizasyonuyla uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attı. Grup, 2 Eylül Pazar akşamı KüçükÇiftlik Park’ta ilk defa Türk hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Grubun sabah 08:00 itibarıyla KüçükÇiftlik Park etrafında nöbet tutmaya başlayan hayranları, kapıların açıldığı 17:00 itibariyle alanın yüzde 90’nını doldurdu. 17 bine yakın izleyicinin katılımıyla KüçükÇiftlik Park, son yılların en görkemli konserine ev sahipliği yaptı.

Türk hayranlarının kalbini fethetti
Imagine Dragons’un solisti Dan Reynolds, intro’nun ardından “İlk kez Türkiye’ye geliyorum ama son olacağını sanmıyorum. Muhteşem bir ülkeyle, muhteşem bir şehirle karşılaştım. İnanılmaz bir kültüre, şahane lezzetlere sahipsiniz. Sizi ve enerjinizi kalpten hissediyorum” dedi.

DAN REYNOLDS’DAN TÜRK BAYRAĞINA SAYGI

Sabah 08.00 itibarıyla konser alanının kapısında bekleyen genç hayranlarının konser başladıktan hemen sonra sahneye uzattığı 2 Türk bayrağını alan Dan Reynolds, her 2 bayrağı da öptükten sonra mikrofon ayağına yerleştirip önünde diz çöktü ve sahneyi öperek bayrağımıza saygısını gösterdi. Ardından binlerce izleyici, Imagine Dragons’un solisti Dan Reynolds’ı coşkuyla alkışlayarak teşekkür etti.

Türk hayranlarının kalbini fethetti


Haberin Devamı

 HAYRANLARI TÜM ŞARKILARI EKSİKSİZ, TEK BİR AĞIZDAN SÖYLEDİ

Rock müziğe getirdikleri yenilikçi tarzla kısa sürede tüm dünyada tanınan Las Vegas çıkışlı indie/alternative rock grubu Imagine Dragons, İstanbul Blue Night kapsamında 2,5 saat boyunca eski ve yeni albümlerinden 18 şarkı seslendirdi.

Türk hayranlarının kalbini fethetti

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!