TRT'den büyük başarı!

Güncelleme Tarihi:

TRTden büyük başarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2019 17:25

TRT’nin ortak yapımcısı olduğu KAPAN filmi 18-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 41.Moskova Uluslararası Film Festivali’nde finalde yarışacak.

Haberin Devamı

TRT bu sene ortak yapımcısı olduğu 9 film ile ulusal ve uluslararası festivallerde yarışacak. TRT ortak yapımları festival yolculuğuna Moskova Film Festivali ile başladı ve ilk müracaat ettiği festivalde ana yarışmaya katılma hakkı kazanmış oldu. Filmin yönetmeni Seyid Çolak Kapan projesiyle T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘İlk Filmini Gerçekleştirecek Yönetmen’ desteği almıştı.

Bir ada, beş balıkçı ve vahşi bir kurt!

Yönetmenliğini Seyid Çolak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Güven Adıgüzel ile Seyid Çolak’ın birlikte kaleme aldığı film; bir adada yaşayan beş balıkçının, aralarından birinin nedeni bilinmeyen bir şekilde ortadan kaybolmasıyla değişime uğramasını konu alıyor. Adaya nereden geldiği belli olmayan bir vahşi kurdun yavrulaması ise balıkçılar için yeni bir gerilime sebep oluyor. Çekimleri Mada Adası, Ardahan Çıldır Gölü, Beyşehir Gölü, Isparta Yukarıtırtar Köyü’nde gerçekleşen film izleyicilere görsel bir şölen de sunuyor.

Haberin Devamı

KAPAN’nın genel hikayesi ise şöyle;

Bir adada yaşam süren beş balıkçı arkadaşın tek düze giden hayatları aralarından birisinin nedeni bilinmeyen bir şekilde ortadan kaybolmasıyla değişime uğrar. Üstelik nereden geldiği bilinmeyen vahşi kurdun adada yavrulayıp, kendine yaşam alanı açmaya çabalaması da arkadaşlar arasında gittikçe yükselen bir gerilime neden olur.

TRTden büyük başarı
TRTden büyük başarı
TRTden büyük başarı



BAKMADAN GEÇME!