The Shallows filminin ilk fragmanı yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

The Shallows filminin ilk fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:03

Yeni nesil Jaws olarak nitelendirilen, başrolünde ünlü oyuncu Blake Lively’ in yer aldığı Shallows filminden ilk görüntüler geldi. Yayınlandığı dönemde oldukça ses getiren bir film Jaws’ın yeni nesil hali olarak adlandırılan filmin 24 Haziran tarihinde vizyonda olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Issız bir adada yalnız başına sörf yaparken bir beyaz köpekbalığının saldırısına uğrayan kadının hayatta kalma savaşını konu alan filmin yönetmen koltuğunda Run All Night ve Non Stop filmleriyle adını duyuran Jaue Collet Serra oturacak.

 

Film Sony Picture tarafından yapılırken günümüzün Jaws’ı benzetmesini de ilk olarak Sony ortaya atmış ve beklentileri yükseltmişti. Başrol oyuncusu Blake Lively, Gossip Girl dizisinde canlandırdığı Serena karakteri ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Lively 2015 yapımı The Age of Adaline filminin ardından Shallows ile tekrar seyirci karşısına çıkacak. Film haziran ayında gösterime girecek.

Jaume Collet-Serra'nın imzasını taşıyan hayatta kalma filmi Lively'nin canlandırdığı Nancy'yi temel alıyor. Tek başına okyanusta sörf yapan genç kadın bir büyük beyaz köpekbalığının kendisini yemek olarak seçmesi üzerine kıyıdan uzak olmayan bir kayada mahsur kalıyor. Kimsenin uğramadığı bir plajda olmanın getirisi olarak Nancy kendi kendini kurtarmak zorunda kalıyor. 

Haberin Devamı

İspanyol yönetmenin gerimi asla düşmeyen temposuyla yeni filmi 24 Haziran'da Amerika'da vizyona girecek.

BAKMADAN GEÇME!