The Jungle Book Orman Çocuğu 15 Nisan'da sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

The Jungle Book Orman Çocuğu 15 Nisanda sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 15:05

Rudyard Kipling‘in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau üstlenirken uyarlama senaryo ise Justin Marks’a ait. Ormanın sahipleri tarafından büyütülmüş bir çocuğu macera yüklü hikayesinin anlatıldığı film 15 Nisan tarihinde gösterimde olacak.

Haberin Devamı

Mowgli ailesinin kaybeden ve ormanın derinliklerinde ayı, siyah bir panter ve kurt sürüsü tarafından bulunan ve büyütülen bir çocuktur.

Mowgli evi bildiği tek yeri terk etmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır. Disney tarafından hayata geçirilen bu projede Nell Sethi, Ben Kingsley, Bill Murray gibi isimler yer alırken 15 Nisan 2016 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

The Jungle Book fragmanı

Orman Çocuğu özeti

Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli’ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır. Rudyard Kipling‘in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks’a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!