Ninja Kaplumbağalar filminin yeni fragmanı yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Ninja Kaplumbağalar filminin yeni fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 15:30

3 Haziran 2016’da ülkemizde gösterime girecek olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of Shadows filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Çocukluğumuz kahramanları bizler için yine pizza yeyip kötü adamları alt edecekler.

Haberin Devamı

Ninja Kaplumbağalar’ı biraz hatırlamak gerekirse dövüş sanatlarına hakim 4 tane  mutant kaplumbağave ustaları mutant fare "Usta Splinter" ile birlikte kötülerin karşısında verdikleri savaşı konu edinir. Bu sırada iyi bir ninja olabilmenin eğitimini sürdürmektedirler.

Jonathan Liebesman’ın yönetmenliğinde çekilen 2014 tarihli Teenage Mutant Ninja Turtles filminin  devam niteliğinde çekilen yeni filmde yönetmen olarak Dave Green yer alıyor. Megan Fox, Stephen Amell ve Will Arnett başrolleri paylaşırken Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard ve Johnny  Knoxville ise kaplumbağalara seslendirecek olan isimler.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 fragmanı

 

Haberin Devamı

Film 90’lı yıllarda yayınlanan çizgi filminde yer alan ana karakterlerin hepsini barındırırken yine kahramanlarımıza ezeli düşmanları “Krang”  zorluk çıkartmaya devam ediyor. Film Haziran Ayında ülkemizde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!