Taze anne Scarlett bu kez TV'de

Güncelleme Tarihi:

Taze anne Scarlett bu kez TVde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 11:46

Geçtiğimiz ay kızı Rose'u dünyaya getiren ünlü oyuncu Scarlett Johansson, 'Downton Abbey'e benzeyen, Pulitzerli yazar Edith Wharton'un bir romanından ekrana taşınan bir mini dizide rol alacak.

Haberin Devamı

Taze anne Scarlett Johansson, 1913 tarihli ünlü romanın TV dizisinde rol alacak. Deadline’ın haberine göre 29 yaşındaki ünlü oyuncu, Edith Wharton’un ‘The Custom of the Country’ adlı romanından esinlenen bir mini dizi ile ekranda olacak.

OSCARLI SENARİST DE DİZİDE

Taze anne Scarlett bu kez TVde

8 bölümden oluşan kısa dizi, 20. Yüzyılın başında orta sınıftan genç bir kızın New York’un yüksek sosyetesine girmeye çalışması konu ediliyor. Çok satan Pulitzerli romandan uyarlanan dizinin, yine çok izlenen dizilerden ‘Downton Abbey’den de esinlendiği söyleniyor. Mini dizide aynı zamanda Oscar ödüllü İngiliz senarist Christopher Hampton da ekibin içinde.

Haberin Devamı

YALNIZ SİNEMA İSTEMİYOR

Taze anne Scarlett bu kez TVde

Johansson’un kariyerinde yalnızca sinema filmleri yok. Ünlü oyuncu 2012’de Broadway’de sahnelenen ‘Cat on A Hot Tin Roof’ oyununda sahne almıştı. Johansson’un beyazperdeye ilişkin yeni projesi ise Avengers’ın devamı olan
‘Black Widow’ olacak. Johansson bu filmde de Natasha Romanoff olacak.

BEBEK GEÇEN AY DOĞMUŞTU

Taze anne Scarlett bu kez TVde

Johansson ve nişanlısı Romain Dauriac, geçtiğimiz Ağustos ayında görüntülenmişti.

Johansson’ın nişanlısı Romain Dauriac’tan olan bebeği Rose geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!