Tatlı İntikam dizisi ekibinden Zeki Alasya sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi ekibinden Zeki Alasya sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:14

Kanal D ekranlarında Cumartesi akşamı yayın hayatına başlayan ve ilk bölümü ile çok sevilen yeni dizi Tatlı İntikam dizisinin ilk bölümünde Zeki Alasya sürprizi yapıldı. Dizinin ilk bölümü Zeki Alasya’ya ithaf edildi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ile Kerem Atabeyoğlu'nun paylaştığı, yapımda geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz büyük usta Zeki Alasya, Tankut karakterinin (Andaç) vefat etmiş babası olarak gösterildi ve ilk bölüm ona ithaf edildi.

Tankut (Furkan Andıç) yeni açtığı restoranın dekorasyonuyla ilgilenirken, annesi "babanın fotoğrafını buradan alayım, artık burası onun yeri değil, her şey farklı" diyerek çerçeveye doğru eğildi. Çerçevede olan resim büyük usta Zeki Alasya'ya aitti. Zeki Alasya'nın fotoğrafını gören izleyiciler Tatlı İntikam dizisine bu ayrıntı için teşekkür etti.

Tatlı İntikam dizisi ekibinden Zeki Alasya sürprizi

Haberin Devamı

Zeki Alasya kimdir?

Zeki Alasya, 18 Nisan 1943 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Türk sineması ve tiyatrosunun değerli ve unutulmaz isimlerinden biridir. 8 Mayıs 2015 yılında hayatını kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!