Tatlı İntikam bölüm sonu dedikodusu: 4. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam bölüm sonu dedikodusu: 4. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 12:22

Tatlı İntikam bu hafta da bizleri bol eğlenceli ve aşk dolu dünyasında ağırladı. Gelin Sinan ve Pelin’in gün geçtikçe ilgi çekici hale gelen hikayesinde bu hafta neler izledik, nasıl yorumladık, beraber bakalım.

Haberin Devamı

GÖZLERİYLE NAZAR SAÇAN CEYDA

Bölüme bıraktığımız noktadan, Ceyda’nın hain tuzağına istemeden düşen Sinan’ı yanlışından döndürmek için Pelin'in yollara düşmesinden başladık. Zaferinin keyfini çıkartmaktan eksik kalmayan Ceyda sadece Pelin’e değil, vakit kaybetmeden restoranda çalışan herkese patronluk taslamaya başladı. Kaleyi içten fethedebilmek için gösterdiği çaba ise Sinan’ın annesini kendi safına tamamen çekmesiyle sonuçlandı. Başak’ın deyimiyle “Gözleriyle nazar saçan Ceyda”nın Sinan’ı elde etmek uğruna daha neler yapacağını merakla ve büyük bir korkuyla bekliyoruz.

 

Tatlı İntikam bölüm sonu dedikodusu: 4. bölüm

 

Haberin Devamı

PELİN'LE SİNAN YEPYENİ BİR SAYFA MI AÇIYOR?

En büyük gayesi Sinan’ın ağzından çıkacak bir “Affettim” kelimesini duymak olan Pelin ise işten ayrılmış olmanın üzüntüsüyle, bu içten olmadığını düşündüğü af için sevinemedi bile. Eski işine ve arkadaşlarına dönmenin keyfini ne yaparsa yapsın çıkartamayan Pelin’in yolu tekrar restorana düştüğünde ise Sinan’la yepyeni bir maceranın peşinde buldu kendini… Rahmetli babasının kendine has tarifleri içinde sakladığı siyah ciltli defteri bulabilmek için çok eskiden tanıdığı Ramiz Usta’nın kapısını çalan Sinan, yıllar önce damağını çatlatan tarifi bir türlü bulamamanın telaşı içindeydi. 

 

Tatlı İntikam bölüm sonu dedikodusu: 4. bölüm

 

ARALARINDAKİ ELEKTRİĞİ BİZ BİLE HİSSETTİK!

Ramiz Usta’nın dükkanında aradığını bulamayan Sinan ve Pelin, deneme-yanılma yöntemiyle ilerlemeye karar vererek kendilerini mutfağa attılar. Bütün meyve ve baharatları elden geçiren ikilinin tatlı telaşı tüm çabalarına rağmen başarısız sonuçlanmıştı ki Pelin’in çantasından çıkartıp sıktığı bir parfüm kurtarıcıları oldu. Aralarındaki elektriği biz izleyicilere fazlasıyla geçiren bir sahneden sonra çiftin aradığı tat sonunda bulundu: gül kurusu! Mutfakta işleri bittiğinde ise Pelin’in yorgun bedeni koltukta sızıp kaldı. Bu güzel görüntünün seyrine dalan Sinan da ona eşlik edince sabah kapıları açan restoran personeline ve Ceyda’ya ufak çaplı bir şok yaşatmış oldular. 

 

Haberin Devamı

Tatlı İntikam bölüm sonu dedikodusu: 4. bölüm

 

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANARMIŞ SİNAN

Öte yandan Süheyla ile olan anlaşması gereğince Pelin’in yakasından düşmeme görevini layıkıyla yerine getiren Tolga’ya kaderin oynadığı en büyük oyun; çapkınlık yaptığı gece Sinan ve Bülent’e yakalanması oldu. O gece her şeyin bittiğine kanaat getirse de Sinan yine efendiliğini koruyarak ikili ilişkilerde söz sahibi olmama hakkını kullandı. Fakat cam gözlü Tolga ne yaptı? Tüm pişkinliğiyle davet edilmediği halde restoranın özel gecesine giderek ortamı sabote etmek için elinden geleni yaptı, cevabını Sinan’dan layıkıyla alsa da Pelin’in tavrı karşısında şoke olan Sinan’ı kimseler toparlayamadı… 

 

Haberin Devamı

Tatlı İntikam bölüm sonu dedikodusu: 4. bölüm

 

PELİN'İN KIRILAN KALBİNİ SİNAN TAMİR EDECEK Mİ?

Bülent’in Tolga hakkında bir şeyler bildiğini anlayan Başak ise tüm cazibesini kullanarak en nihayetinde Pelin’in aldatıldığını öğrendi ve hemen telefona sarıldı. Olanlardan habersizce Tolga ile evinin yolunu tutan Pelin ise gerçekleri öğrenince kelimenin tam anlamıyla yıkıldı… Onun paramparça kalbini tamir edebilecek tek kişi ise yaşlı gözlerle kapısını çaldığı Sinan oldu. Haftaya bizi eğlenceli olduğu kadar duygusal bir bölümü beklediğini düşünüyoruz, seyirci olarak fazlasıyla meraktayız! 

 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!