Tarzan Efsanesi fragmanı yayında - izle

Güncelleme Tarihi:

Tarzan Efsanesi fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:03

İlk fragmanı geçtiğimiz yılın sonlarına doğru çıkan filmin, ikinci fragmanı Warner Bros Pictures tarafından yayınlandı. 1 Temmuz 2016’da gösterime girecek olan film bu yılın özellikle beklenen yapımları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini David Yates’in yaptığı The Legend of Tarzan (Tarzan Efsanesi) filminin ikinci fragmanı da yayınlandı. Samuel L. Jackson, Christoph Waltz gibi efsane oyuncuların yanı sıra son dönemlerin  popüler oyuncuları Alexander Skarsgårdve Margot Robbie’nin rol aldığı filmde, Afrika ormanlarını  geride bırakarak medeni bir hayata başlayan Tarzan’ın eşi Jane’i kurtarmak için yaptığı yolculuk  anlatılıyor.

The Legend of Tarzan fragmanı

Edgar Rice Burroughs tarafından yaratılmış bir öykü karakteri olan Tarzan İlk olarak 1912'de Maymunların Tarzan’ı adlı romanla ortaya çıkmış ve daha sonra 23 devamı  daha yazılmıştır. Tarzan gemideki isyancılar tarafından Afrika sahillerinde ıssız bir bölgeye bırakılmış  İngiliz bir Lord ve Lady'nin oğullarıdır. O henüz bebek iken anne ve babası ölmüş ve onu bilimsel  olarak tanımlanmamış bir maymun türünün üyeleri yetiştirmiştir.

BAKMADAN GEÇME!