Survivor kim elendi? -İşte Survivor'da elenen isim...

Güncelleme Tarihi:

Survivor kim elendi -İşte Survivorda elenen isim...
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 10:24

Survivor 22 Mart'ta kim elendi sorusunun cevabı acunn.com'da açıklandı. Survivor 2016 Ünlüler takımı kadrosundan Eda Akkaya elendi. Yapılan oylamada İbrahim Yattara birinci olurken elenmesi için Nagihan'ı eleme adayı olarak gösterdi. Ancak Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sonuca göre Survivor adasına Eda Akkaya veda etti. Peki; Eda Akkaya kimdir?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor 2016'nın 22 Mart Salı akşamı ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımından Eda Akkaya'nın adaya veda ettiği yarışmada İbrahim Yattara ise 1. oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI 

Survivor ünlüler takımı 4 kez SMS oylamasına çıktı. Bu hafta yapılan SMS oylamasında Avatar Atakan geçen haftanın birincisi olduğu için yer almadı. İşte ünlüler takımının bugüne kadar ki SMS sıralaması sonuçları;

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet

Ada konseyinde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucunda ilk aday olarak Yılmaz Morgül'ü çıkardılar. Bu oylama sonrasında bireysel dokunulmaz olan Tuğba Özay ise takımından Yunus Günçe'yi aday olarak çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta halk oylamasıyla birinci olan Avatar Atakan da elenmek üzere Eda Akkaya'yı söyledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek olan Seda Ünlüler takımından ayrılan isim olmuştu. Bu sebeple ertelenen ada konseyi bu hafta yapıldı.

Survivor kim elendi -İşte Survivorda elenen isim...

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da geçen hafta dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş fakat sağlık nedenlerinden dolayı, Survivor’a Seda Tetik veda etmişti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğba Özay ve SMS birincisi Atakan (bu hafta için) birer isim söyleme hakkı kazanmıştı.

Seda’nın sağlığında bir sorun olmasaydı daha önce elemeye kalan Ezgi ve Yılmaz Morgül arasına Atakan’ın söyleyeceği bir isim daha eklenecekti. Atakan’ın Nagihan’ı söylemesi beklendiği için Nagihan-Yılmaz-Ezgi arasındaki elemede Survivor’a Yılmaz Morgül’ün veda etmesi gerekecekti.

SMS SIRALAMASI

1-Atakan
2-Ezgi
3-Yattar
4-Eda
5-Nagihan
6-Yılmaz Morgül
7-Yunus Günce
8-Mehmet

Survivor kim elendi -İşte Survivorda elenen isim...

Haberin Devamı

EDA AKKAYA KİMDİR?

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu olan Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul’ da doğmuştur. Çok genç yaşlarda Jimnastik sporu ile ilgilenmiş ve son zamanlarda da oyunculuğa merakı olduğı için de Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almış ve  hemen peşinden da oyunculuğa başlamıştır. Eda Akkaya oyunculuk kariyerine öncelikle Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırarak başlamıştır. hemen peşinden da ATV ekranlarında yayınlanan Kaçak dizisinde rol almıştır.

Yer aldığı tüm projeler

İlişki Durumu: Karışık İlişki Durumu: Karışık (Candan) TV Dizisi 2015

Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan... (Gülfem) TV Dizisi 2015

Haberin Devamı

Üç Arkadaş (Dilara ) TV Dizisi 2014

Tut Sözünü (Kurpiyer) sinema Filmi 2014

Ankara'nın Dikmeni TV Dizisi

Kahireli Palas (Zerrin) TV Dizisi 2013

Bugünün Saraylısı TV Dizisi  2. Sezon 2014  1. Sezon 2013

Harem Harem (İstifade Nur Sultan) TV Dizisi 2012

Nakş-ı Dil Sultan (Cariye) TV Dizisi 2010

Sihirli Annem 5. Sezon Sihirli Annem TV Dizisi 5. Sezon

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!