Survivor All Star'da bir acayip konsey...

Güncelleme Tarihi:

Survivor All Starda bir acayip konsey...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2015 01:13

Paramparça’nın ortasında “Bir saniye sayın seyirciler, grubumuza yapılan saldırılardan bahsedeceğim” diye bir kapıdan Ferit Şahenk çıksa Truman Show şoku yaşamaz mıydınız?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı her zamanki gibi Survivor Adası’nda konsey yönetiyor. Kim gider, kim kalır, sen ona ‘patates’ dedin, sen kışkırttın, sen açsın, sen toksun filan klasik ada muhabbetleri dönüyor. Sonra bir anda kameralar Ilıcalı’ya sabitleniyor. Dominik havası, meşaleler, tamtamlar arasında “Habertürk gazetesinin hakkımızda başlattığı karalama kampanyası” diye başlıyor patron konuşmaya. Yarışmacılar sus pus. Epey de uzun uzun anlatıyor, ‘dava açacağız, çok başarılıyız, asılsız haberler’ filan diye. Herhalde televizyon tarihimizin en tuhaf patron postası bu. Paramparça’nın ortasında “Bir saniye sayın seyirciler, grubumuza yapılan saldırılardan bahsedeceğim” diye bir kapıdan Ferit Şahenk çıksa Truman Show şoku yaşamaz mıydınız?

ÇAKIR'DAN HIZIR'A

‘Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ı ölünce cenaze kaldıran insanların ülkesindeyiz. Oktay Kaynarca’nın çok afili, bol aforizmalı yeni dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ (ATV), Çakır’ın Hızır bedeninde yeniden doğuşu. Tüm silah fetişistlerine, sert ağabeylere, sert ağabeylere hayran ablalara hayırlı olsun.

Haberin Devamı

HAFTANIN İNENLERİ ÇIKANLARI

+ ACİL AŞK ARANIYOR: Show TV’nin işi tüm eleştirilere rağmen hastane dizisinden devşirilen hikâye reyting paneline tutunmayı başardı. Romantik komedi rüzgârını arkasına alarak 14’üncü sıradan 8’e yükseldi.

- KİRAZ MEVSİMİ: Zeynep Kankonde’nin Necmiye Hala rolündeki konukluğu diziye pek uğurlu gelmedi. Fox’un en tutkulu hayran kitlesine sahip dizisi geçen hafta ikinci sıradan sekizinciliğe geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!