Survivor All-Star’da Gönüllüler bile Hakan’a tepkili

Güncelleme Tarihi:

Survivor All-Star’da Gönüllüler bile Hakan’a tepkili
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2015 22:40

Survivor All-Star yarışmasında Hakan’ın konseyde Anıl için söyledikleri Gönülüler takımında bile yankı buldu. Konsey hakkında yorum yapan Turabi, “Anıl’ın birinci olmasına çok sevindim” dedi.

Haberin Devamı

Survivor All-Star yarışmasının 18 Nisan günü yayınlanan bölüme son konsey damgasını vurmaya devam etti.

Son eleme gecesinde haftanın birinci olan Anıl, Hakan’ın sürekli sakatlığını dile getirdiğini söylemişti. Bundan rahatsız olduğu için de elenmesi için Hakan’ın adını vermişti. Hakan kendi ismini duyunca “Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti” diye sitemkar bir konuşma yapmıştı.

SMS oylamasında Ünlüler takımından ayrılan isim Merve Oflaz olmuştu.

Anıl ile Hakan arasındaki bu tartışma Gönüllüler adasında da büyük yankı buldu. Gönüllüler adasındakiler genel olarak Anıl’ı haklı buldu.

Haberin Devamı

HASAN: “DEMEK Kİ ANIL ÇOK KIRILMIŞ”

Hasan ile sohbet eden Begüm “Sürekli Anıl’ın sakatlığını söylemek, Anıl’ı rahatsız etmek demek. Anıl gerçekten rahatsız olmuş bundan, belli” dedi. Hasan da “Ben Anıl’ın sesini yükselttiğini hiç hatırlamıyorum. ‘Tamam abi, olur abi, haklısın abi’ diyen bir çocuk… Hakan da Anıl’dan büyük, 36 yaşında. Hakan'a sesini yükseltmişse demek ki gerçekten kalbi kırılmış” diyerek Begüm’e destek verdi.

TURABİ: “ANIL’IN BİRİNCİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM"

Turabi ise Hakan hakkında bunları söyledi: “Adam içten sevmiyor, içten pazarlıklı. Adam içindeki pisliği atıyor. Onu bahane ediyor. Ama yanlış bahane yapıyor. Benim Hasan’a tavrım belli. Ama Hasan sakat olsa adama laf söylemem. Yeri geliyorsa, dinlenmeden onun yerine de çıkarım. Hasan’ı ilk fırsat bulduğumda yazıcam. O bile sakat olsaydı, hiç kimseye onun sakatlığını dile getirtmezdim. Badeyi, Hindistan cevizini kırıp kendi elimle servis ederdim takım arkadaşıma. Hakan, özür dileyeceğine Anıl’ın üzerine daha da geldi. Anıl birinci oldu ya, ben çok sevindim”

BAKMADAN GEÇME!