Son kez One Direction

Güncelleme Tarihi:

Son kez One Direction
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 13:33

Olay grup One Direction beşinci ve bir süreliğine sonuncu albümünü bu ay yayımlandı; grubun nasıl veda edeceği merak uyandırıyor...

Haberin Devamı

Dile kolay; 5 yılda 5 tane 1 numara albüm, 4 tane aylar süren dünya turnesi, kendileri satış; videolarıysa izlenme rekorları kıran 16 single, 2 tane belgesel ve konser filmi... Kimilerine göre onlar gerçekten farklı enerjisi ve ışığı olan, özel delikanlılardı; kimilerine göreyse gördükleri ilgi abartılıydı. Kim ne derse desin One Direction üyeleri son yıllarda gerçekten çok çalıştı. 2010 yılında “The X Factor İngiltere”de, jüri üyeleri tarafından bir araya getirilen beşli, geçtiğimiz aylarda Zayn Malik’in gruptan ayrılmasıyla yoluna 4 kişi devam etme kararı almıştı. Ne var ki yoğun çalışma ve tadı çıkarılamayan ilk gençlik yılları artık diğer 4 üyeye de ağır gelmeye başladı. Grup  “Made in the A.M.” adını verdiği beşinci albümünü çıkardı; şimdiyse biraz kendilerine ve ailelerine vakit ayıracak.

 

Haberin Devamı

Son kez One Direction

 

HÂLÂ GÜÇLÜLER

Yıllardır 5 kişi olarak albüm kaydetmeye, sahneye ve turneye çıkmaya alışan üyeler; mart sonunda Zayn’in gruptan ayrılmasıyla neye uğradığını şaşırmışlardı. Yine de grup kendini çabuk toparladı ve bu kez 4 kişilik bir takım olarak stüdyoya adım attı. Hâliyle, Zayn olmadan ortaya nasıl bir albüm çıktığı merak konusu oldu. Üyelerden Harry bu durum için; “Kesinlikle bu sefer süreç daha farklı oldu, çünkü artık daha az kişiyiz. Ancak diğer yandan da hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor. Zaten5 yıldır odak noktamız elimizden gelenin en iyisini yapmaktı. Yine öyle oldu. Yani aslında pek değişiklik olmadı. Tabii ki bu albüm kulağa daha farklı gelecektir, ne de olsa önceden bir ses artık yok. Ama hepimizin ortak amacı olduğunu bilmek bizi eskisinden de güçlü kıldı” yorumunu yapıyor.

 

Son kez One Direction

 

 

Haberin Devamı

İlk albümde hiçbir şarkının altında imzası olmayan grup üyeleri, artık neredeyse her şarkıya katkıda bulunuyor ve yapım süreciyle ilgileniyor. Grubun tarzı da yıllar geçtikçe değişiyor. Üyelerden Liam; “Zamanla tarzımızı değiştirdik. Her albümde bizi ve dinleyicileri bir sonraki albüme hazırlayan, alışılmışın dışında bir şarkımız oluyordu. Tarz değişikliğini aceleye getirmek yerine alıştıra alıştıra yapmayı tercih ediyoruz” diyor.

One Direction’ın işin mutfağından neredeyse hiç çıkmadığı ve müzik camiasında söz yazarı olarak da kendini kanıtlamaya kararlı olduğu albüm “Made in the A.M.”, iddialı şarkılarıyla yayımlandı. Sevenlerine de, bir süre ortalarda görünmeyecek gruba şimdilik son bir kez sıkı sıkı sarılmak düşüyor!

 

 

Haberin Devamı

Pop dünyasının iki fenomen ismi Justin Bieber ve One Direction’ın yeni albümlerini aynı gün yayımlaması olay yarattı. Justin bugünlerde; “Benimle aynı gün albüm yayımlayarak dikkat çekmeye çalışıyorlar” gibi açıklamalarıyla One Direction severleri kızdırmıştı.

 

Son kez One Direction

 

BAKMADAN GEÇME!