Şeyda Şen'den psikolojik gerilim filmi: Sekerat Son

Güncelleme Tarihi:

Şeyda Şenden psikolojik gerilim filmi: Sekerat Son
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 15:43

Yönetmen ve yapımcı olarak Şeyda Şen’nin yer aldığı filmde Almila Kurtoğlu, Batuhan Aydar gibi isimler yer alıyor. Bize ölümün sırlarını sorgulamaya davet eden Sekerat Son filmi 10 Haziran tarihinde beyaz perdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ölüm olgusunun detaylı bir şekilde irdelendiği filmde genç ve güzel bir ressam olan Seda’nın hayatı, sırasıyla yaşadığı travma ve olaylar ile oldukça sarsılır.

Bu sarsıntı sırasında öteki aleme yönelen Seda karanlık güçlerin etkisi altına girer. İradesi dışında karanlık güçler ile bağlantılar kurarken yaşadığı korkulara anlam veremeyen Seda, sonunda gerçek ile yüzleşir.

Almila Kurtoğlu, Batuhan Aydar, Celal  Bikay, Emre Koç, Esra Harmanda gibi birçok isimin yer aldığı film 10 Haziran 2016 tarihinde gösterime girecek.

Şeyda Şenden psikolojik gerilim filmi: Sekerat Son

Ölüm hiç bu kadar ürpertici olmamıştı...

Bir "ölüm" hikayesi Sekerat Son Haziran'da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Psikolojik gerilim türü filmin başrollerini Meltem Miraloğlu ve Batuhan Aydar paylaşırken, filmin yönetmen koltuğunda da Şeyda Şen oturuyor.

Haberin Devamı

Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlantılar kurarken yaşadığı korkuların sebebini anlayamayan kadın sonunda gerçek ile yüzleşir.

Ölüm anında yalnızca ölen kişi tarafından gözlemlenebilen olayların ürkütücü yolculuğunu ve ölüm anı sarhoşluğunu anlatan korku - psikolojik gerilim türü bir film olan Sekerat Son, izleyiciye ölümün sırrını sorgulatırken, varlıkların sadece görünen maddi yanlarından ibaret olmadığını anlatacak, madde ve enerji perdesini kaldırarak nice esrarları gözler önüne serecek. Kadrosunda Almila Kuruoğlu, Esra Harmanda, Emre Koç ve Celal Bikay'ın yer aldığı Sekerat Son 10 Haziran'da sinemalarda!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!