Senfonik Divalar'ın ilk konserinde Nilüfer'e ünlü tenor Murat Karahan eşlik edecek

Güncelleme Tarihi:

Senfonik Divaların ilk konserinde Nilüfere ünlü tenor Murat Karahan eşlik edecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 14:09

“Senfonik Divalar” Eylül ayında İstanbul’un prestijli konser mekanlarından Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda Türk popunun dev ismi Nilüfer ile başlıyor. Uzun soluklu bir proje olarak planlanan Senfonik Divalar  gelecek yıl da süpriz isimlerle devam edecek.

Haberin Devamı

 

 

Çeyrek asırlık sanat hayatında hep zirvede kalarak Türk pop müziğinin tartışmasız divalarından olan Nilüfer, 22 Eylül tarihinde Harbiye Açıkhava’da, klasik müzik dünyasının tanınan ismi Alper Kömürcü’nün yöneteceği 40 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde  sevenlerine unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor.

Ünlü Bolşoy Tiyatrosu’nda oynadığı başroller ile  dakikalarca ayakta alkışlanan Türk tenor Murat Karahan 22 Eylül akşamı Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Türk popunun divası Nilüfer’in konserinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkacak.

"NİLÜFER İLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞMAK BİR ONUR"  

Senfonik Divaların ilk konserinde Nilüfere ünlü tenor Murat Karahan eşlik edecek

Haberin Devamı

22 Eylül akşamı konserinde sahneye davet ederek kendisiyle düet de yapacak olan Nilüfer Murat Karahan için; “Müthiş bir ses, bir Türk tenor olarak dünyada yakaladığı başarıdan çok gururlandım.” dedi. Hayranı olduğu Nilüfer’den teklif gelince yoğun ajandasına rağmen teklifi reddedemeyen ünlü tenor Murat Karahan Nilüfer ile aynı sahneyi paylaşmanın kendisi için büyük onur olduğunu belirtti.

70’li yıllardan günümüze kadar pek çok şarkıya  güçlü yorumuyla hayat vermiş Nilüfer’in senfonik konser repertuarı büyük titizlikle, çeyrek asırlık müzikal yolculuğunu kapsayacak şekilde best of tadında hazırlandı.

 

Tarih: 22 Eylül, Cumartesi

Mekan: Harbiye Açıkhava

Saat:21:00

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!