Sahil Güvenlik dizisinin filmi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Sahil Güvenlik dizisinin filmi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 20:35

90’lı yılların efsane dizileri arasından yer alan Baywatch yani bildiğimiz adıyla Sahil Güvenlik dizisi beyaz perdeye uyarlanıyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Baywatch filminin başrollerini Dwayne Johnson ve Zac Efron paylaşırken, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Hannibal Buress ve Priyanka Chopra kadroda yer alan isimler. Baywatch 19 Mayıs 2017’de sinemalarda olacak.

İlk olarak 1989 yılında ekranlara gelen ve Pamela Anderson'un dünya çapında şöhrete kavuşmasını sağlayan Baywatch, bu sefer beyazperdeye geliyor. Başrollerdeki Dwayne Johnson ve Zac Efron'a Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Hannibal Buress ve Priyanka Chopra gibi isimler eşlik ediyor. 2017'de vizyona girecek filmde yönetmen koltuğunda Horrible Bosses and Identity Thief'tentanıdığımız Seth Gordon otururken, filmin senaryosu ise Damian Shannon ve Mark Swift tarafından kaleme alınıyor.

Sahil Güvenlik dizisinin filmi geliyor

Haberin Devamı

Hollywood, bir zamanlar ABD'nin büyük ulusal kanallarından NBC'de yayın hayatını sürdüren Sahil Güvenlik'i de önümüzdeki yıl vizyona girecek şekilde bir çekim takvimi oluşturarak sinemaya uyarlıyor.

Yönetmenliğini, Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses) ve Kimlik Hırsızı (Identity Thief) filmleriyle tanınan Seth Gordon'un üstlendiği Sahil Güvenlik'in sinema filmi uyarlamasında, dizinin orijinal kadrosundan bağımsız olarak karşımıza yepyeni oyuncular ve yeni bir kadro çıkacak.

Sahil Güvenlik dizisinin filmi geliyor

Dizide David Hasselhoff'un canlandırdığı Mitch Buchannon karakterine şimdilerin aksiyon sineması yıldızı, eski güreşçi Dwayne Johnson hayat verecek iken; Pamela Anderson'un dizideki karakteri C.S. Parker'a ise muhtemelen beyaz perdede yeni bir yıldıza dönüşecek olan Kelly Rorhbach hayat verecek.

Sahil Güvenlik 19 Mayıs 2017 tarihinde vizyonda olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!